001 -Family
Dode bij verkeersongeluk Vinkeveen, traumahelikopter naar Vinkeveen

Dode bij verkeersongeluk Vinkeveen, traumahelikopter naar Vinkeveen


Geplaatst op: 7 juli 2015

Vinkeveen - Op zondag 5 juli ontstond een aanrijding tussen een 77-jarige vrouw met een fiets en een 16-jarige bestuurder van een scooter, beide uit Vinkeveen. De 77-jarige vrouw raakte zeer ernstig gewond. Zij werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis, waar zij in de loop van de avond aan haar verwondingen is overleden.

Agenten kregen rond 15.00 uur de melding dat op de Plevierenlaan ter hoogte van de Scholeksterlaan een aanrijding was gebeurd, waarbij een vrouw met een fiets en een bestuurder van een scooter waren betrokken. De vrouw was niet meer aanspreekbaar en gezien de ernst van het (hoofd)letsel kwam het mobiel medisch team met de traumahelikopter ter plaatse.

Onderzoek naar toedracht
Na onderzoek door de hulpverleners werd de vrouw in kritieke toestand met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Specialisten van de afdeling Verkeer kwamen ter plaatse en doen onderzoek naar de toedracht.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Dode bij verkeersongeluk Vinkeveen, traumahelikopter naar Vinkeveen

Vinkeveen - Op zondag 5 juli ontstond een aanrijding tussen een 77-jarige vrouw met een fiets en een 16-jarige bestuurder van een scooter, beide uit Vinkeveen. De 77-jarige vrouw raakte zeer ernstig gewond. Zij werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis, waar zij in de loop van de avond aan … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: