Ruijgrok Makelaars Open Toernooi TV De Ronde Vener groot succes

Geplaatst op: 6 juli 2015

De 31e editie van het Open Toernooi van Tennisvereniging De Ronde Vener, met als hoofdsponsor Ruijgrok Makelaars, is een groot succes geworden. In de week waarin de zomer dan eindelijk begon in Nederland werden vele prachtige partijen gespeeld. Op de finaledag waren veel toeschouwers naar het tennispark gekomen om de finales te bekijken en om te genieten van het heerlijke eten wat ieder jaar weer prima wordt verzorgd door de vrijwilligers van tennisvereniging De Ronde Vener.

In de hoogste categorie bij de heren stonden Milan van Dijk en Bas de Rooij tegenover elkaar in de finale. Bas de Rooij won met 6-4 6-4. In de herendubbel 4 ging de zege naar Bas Butzelaar en Rik Corman die met 6-1 en 7-5 van Milan van Dijk en Patrick Hengeveld wisten te winnen. Bij de dames ging de overwinning in de hoogste categorie naar Claudia Vermeij. Zij wist in de finale Saskia de Jong met 6-3 6-3 te verslaan.
In de damesdubbel ging de overwinning naar Joyce en Peggy de Hondt die Netty Zwaga en Nancy van der Lans wisten te verslaan. In de gemengd dubbel legden Marion van Oosbree en Gerben Dijkstra beslag op de eerste plek voor Christa Hemelaar en Frans van Loon. Ook dit jaar werd er weer een veteranentoernooi gespeeld. In de herendubbel ging de titel in poule A naar Teun Verkaik en Nico van Wijk die Jose Alonso en Jan Roling wisten te kloppen. Bij de dames wisten Marijke de Graaff en Petra Duits, Jolanda Bras en Jeanette van Schie, te verslaan. De gemengd dubbel werd gewonnen door Jacqueline Ruijgrok en Ton van Dijk door te winnen van Marijke de Graaf en Jan Verkleij.
Dit jaar was het alweer de 31e keer dat het Open toernooi van Tennisvereniging De Ronde Vener werd gespeeld en het is wederom een zeer geslaagd evenement geweest met ongeveer vierhonderd enthousiaste deelnemers. Gedurende de hele week is het tennispark bezocht door een groot aantal toeschouwers die genoten van de prachtige tennispartijen en het uitstekend verzorgde randgebeuren. Dit toernooi werd mogelijk gemaakt door vele vrijwilligers en sponsors waaronder hoofdsponsor Ruijgrok Makelaars.

De 31e editie van het Open Toernooi van Tennisvereniging De Ronde Vener, met als hoofdsponsor Ruijgrok Makelaars, is een groot succes geworden. In de week waarin de zomer dan eindelijk begon in Nederland werden vele prachtige partijen gespeeld. Op de finaledag waren veel toeschouwers naar het tennispark gekomen om de … Lees meer »