001 -Family
Lezing Moderne Kunst in de Bibliotheek in Mijdrecht

Lezing Moderne Kunst in de Bibliotheek in Mijdrecht


Geplaatst op: 6 juli 2015

Op maandagmiddag 13 en 27 juli a.s. organiseert de St. Tjitze Hesselius twee lezingen als voorbereiding op een bezoek aan het Kröller Muller Museum in Otterloo op 6 augustus a.s.

De St. Tjitze Hesselius zet zich in om activiteiten te organiseren voor hoger opgeleide alleengaande ouderen in De Ronde Venen. Door het aanbod van de activiteiten af te stemmen op de interesse van de ouderen hopen wij de eenzaamheid van deze ouderen tegen te gaan.

In samenwerking met de bibliotheek in Mijdrecht en beeldend kunstenaar Jenneke van Wijngaarden organiseren we op maandag 7 juli de lezing „Moderne kunst uitgelegd vanuit kunstenaarsperspectief” een inkijkje in de westerse kunstgeschiedenis. Aansluitend is op maandag 27 juli de lezing „Van Gogh, Mondriaan, Picasso en de rest, waarbij het werk van deze kunstenaars en hun invloed op de kunstgeschiedenis aan bod komt.

De lezingen zijn tussen 13.30 en 15.00 uur en vinden plaats in de Bibliotheek in Mijdrecht aan de Dr. Van der Haarlaan 8. U kunt de lezingen apart van elkaar volgen, maar ook deelnemen aan het bezoek aan het Kröller Muller Museum.

Tijdens de lezingen krijgt u een kopje koffie/thee en als u dat wilt kunnen wij ervoor zorgen dat u thuis opgehaald. Deelname is gratis maar aanmelden is verplicht.
Aanmelden voor deze lezingen kan via info@tjitzehesselius.nl of bellen naar 06 17070768, of u kunt terecht bij een van de servicepunten.

Voor meer informatie over de activiteiten van de stichting kunt u kijken op www.tjitzehesselius.nl Hier kunt u ook meer informatie vinden over het bezoek aan het Kröller Muller Museum op 6 augustus a.s.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Lezing Moderne Kunst in de Bibliotheek in Mijdrecht

Op maandagmiddag 13 en 27 juli a.s. organiseert de St. Tjitze Hesselius twee lezingen als voorbereiding op een bezoek aan het Kröller Muller Museum in Otterloo op 6 augustus a.s. De St. Tjitze Hesselius zet zich in om activiteiten te organiseren voor hoger opgeleide alleengaande ouderen in De Ronde Venen. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: