001 -Family
Actie Gratis Welzijnscheck groot Succes bij Jumbo in Wilnis

Actie Gratis Welzijnscheck groot Succes bij Jumbo in Wilnis


Geplaatst op: 6 juli 2015

Wilnis- Bij de welzijnscheck die de afgelopen weken op vrijdag is gehouden bij Jumbo Wilnis aan de Molmlaan, heeft De Heer A. Krijgsman het gezonde boodschappenpakket gewonnen. Dit pakket ter waarde van €25 is beschikbaar gesteld door Jumbo. Het pakket met uitsluitend gezonde producten is met plezier in ontvangst genomen door de winnaar. De manager van Jumbo, Jelmer Hesseling en een van de welzijnscoaches van Lifestyle Centre De Ronde Venen, Marja van den Berg, hebben dit afgelopen zaterdag 26 juni aan hem overhandigd.

In totaal hebben ruim 50 mensen de Gratis welzijnscheck bij een van de coaches van Lifestyle Centre De Ronde Venen gedaan. Met deze check brengen de coaches het voedingspatroon van de Jumbo klanten in kaart. Ook werd daarbij o.a. het vetpercentage, de spiermassa en de metabolische leeftijd gemeten. Op basis van de metingen en het voedingspatroon kreeg iedereen een gezond voedingsadvies mee om ook tijdens het winkelen bij Jumbo de juiste keuzes te kunnen maken. Vanwege het grote succes zult u regelmatig de coaches van Lifestyle Centre De Ronde Venen treffen in de Jumbo aan de Molmlaan en kunt u een persoonlijk afspraak maken.
Wanneer u de Gratis welzijnscheck heeft ontvangen, maakt ook u kans om de volgende keer de winnaar te zijn van het Gratis Jumbo voedingspakket.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Actie Gratis Welzijnscheck groot Succes bij Jumbo in Wilnis

Wilnis- Bij de welzijnscheck die de afgelopen weken op vrijdag is gehouden bij Jumbo Wilnis aan de Molmlaan, heeft De Heer A. Krijgsman het gezonde boodschappenpakket gewonnen. Dit pakket ter waarde van €25 is beschikbaar gesteld door Jumbo. Het pakket met uitsluitend gezonde producten is met plezier in ontvangst genomen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: