001 -Family
Tropische week zorgt voor een vol en druk Oosterbad in Aalsmeer

Tropische week zorgt voor een vol en druk Oosterbad in Aalsmeer


Geplaatst op: 6 juli 2015

De laatste schoolweek was een tropische, en dan wil je niets liever dan een duik nemen in het heldere water van het gezellige Oosterbad. Heel veel kinderen kwamen dan ook meteen vanuit de warme klaslokalen om dat te doen.

Ook werd vorige week de Zwemvierdaagse gezwommen. De deelnemers troffen het dit jaar met een unieke watertemperatuur van 23 graden! Tijdens deze week waren er weer een paar terugkerende evenementen zoals ‘wie maakt het hoogste bommetje van 2015’. Dit jaar is de recordhouder Thijs Reurekas. Het plankhangen bij de meisjes werd gewonnen door Amber Alderden en bij de jongens was dit Olivier van Altena.

Kindermiddag groot succes
Woensdagmiddag 1 juli zorgde de kindermiddag voor veel gezellige drukte. Het springkussen, het koekhappen, schminken, een estafette in het 1ste badje en een lekkere traktatie maakten dit ook tot een enorm leuke middag voor jong en oud. Degene die niet meedeed kon heerlijk zwemmen en van de duikplank af.

Enorme opkomst tropisch nachtzwemmen
Nog nooit namen zoveel mensen deel aan dit evenement. Het bleef druk aan de Takkade want tot 00.00 uur kon er gezwommen worden onder begeleiding van gezellige muziek vanaf het terras.

Inmiddels is het heerlijk vakantie dus iedere dag tijd genoeg om lekker te komen zwemmen in dit mooie en unieke zwembad in Aalsmeer-oost.

Op zaterdag 18 juli a.s. zal de familie-estafette worden gezwommen evenals de individuele zwemwedstrijden. Het Oosterbad rekent op aanhoudend goed weer en veel deelnemers.

Voor al het andere actuele nieuws, zie de website www.hetoosterbad.nl


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Tropische week zorgt voor een vol en druk Oosterbad in Aalsmeer

De laatste schoolweek was een tropische, en dan wil je niets liever dan een duik nemen in het heldere water van het gezellige Oosterbad. Heel veel kinderen kwamen dan ook meteen vanuit de warme klaslokalen om dat te doen.Ook werd vorige week de Zwemvierdaagse gezwommen. De deelnemers troffen het dit … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: