001 -Family
Feestelijke seizoensafsluiting Mantelzorgsalon in Mijdrecht

Feestelijke seizoensafsluiting Mantelzorgsalon in Mijdrecht


Geplaatst op: 7 juli 2015

De laatste Mantelzorgsalon van dit seizoen is feestelijk afgesloten. Maandagmiddag 29 juni heeft een aantal mantelzorgers met elkaar heerlijke gerechten gemaakt voor een high tea.

Deze hapjes hebben ze niet alleen voor zichzelf gemaakt, maar ook voor de deelnemers van de Geheugengroep. Deze groep maakt na hen gebruik van de ruimte in de Buurtkamer Mijdrecht. De deelnemers van de Geheugengroep reageerden enthousiast en dankbaar op dit vriendelijke gebaar. Het resultaat mocht er zijn; gevulde eieren, wraps, sandwiches en allerlei lekkere zoetigheden. In totaal hebben 25 personen onder het genot van een kopje thee en een sapje genoten van de heerlijke hapjes en fijn met elkaar gepraat. De Veenhartkerk zorgde nog voor een extra verrassing en vrolijke noot deze middag. Zij zorgden voor een bloemetje die onder de aanwezige mantelzorgers verloot werd. Al met al was het weer een gezellige, ontspannen middag.

De volgende mantelzorgsalon is op maandag 28 september 2015 van 13.30 uur tot 15.30 uur in de Buurtkamer Mijdrecht (Gosewijn van Aemstelstraat 5, 3641 AP). Bij mooi weer gaan we buiten spelletjes doen: jeu de boules en cricket. Houdt u niet zo van spelletjes, kom dan voor een praatje en de gezelligheid. We hopen iedereen na de vakantie, in september, weer te zien!

Om in te kunnen schatten hoeveel mensen er komen, wordt het op prijs gesteld als u zich voor 24 september aanmeldt bij Tympaan–De Baat tel. (0297) 760 260. Dit nummer is bereikbaar van 10.00 tot 12.00 uur. U kunt zich ook aanmelden per e-mail e.smit@stdb.nl. Heeft u iemand nodig die uw zorgtaken even overneemt, dan kunt u contact met ons opnemen.

De mantelzorgsalon is een ontmoetingsplek voor mensen die langdurige of intensieve zorgtaken hebben voor een familielid, vriend of kennis en vindt iedere laatste maandag van de maand plaats. De mantelzorgsalon is bestemd voor alle mantelzorgers uit de Ronde Venen.Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Feestelijke seizoensafsluiting Mantelzorgsalon in Mijdrecht

De laatste Mantelzorgsalon van dit seizoen is feestelijk afgesloten. Maandagmiddag 29 juni heeft een aantal mantelzorgers met elkaar heerlijke gerechten gemaakt voor een high tea. Deze hapjes hebben ze niet alleen voor zichzelf gemaakt, maar ook voor de deelnemers van de Geheugengroep. Deze groep maakt na hen gebruik van de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: