001 -Family
Vogelvrij Festival 2015 was helemaal te gek

Vogelvrij Festival 2015 was helemaal te gek


Geplaatst op: 7 juli 2015

Afgelopen zaterdag heeft het Vogelvrij Festival de zomer samen met duizenden bezoekers weer officieel ingeluid! Op het Fort bij Uithoorn te Amstelhoek vond het festival voor de 6e maal plaats en het was helemaal te gek! Vogelvrij Festival 2015 had alles wat een festival nodig heeft: super lekker weer, een fantastische sfeer en de lekkerste EDM/house en techno. Vogelvrij Festival was gewoon weg geweldig en trok ook nog eens een record aantal bezoekers!

De liefhebbers van minimal, deephouse en techno ging hard in de Raveraaf tent. Tijdens de sets van The Man With No Shadow en Secret Cinema werd er flink op los geraved. In de lounge area konden de bezoekers ’s middags genieten van een lekker zonnetje en werd er massaal Twister en Stef de Mega Stuntpiloot gespeeld. De beatbird stage stroomde aan het einde van de middag vol en met optredens van Kris Kross Amsterdam en La Fuente kwam de stemming er helemaal in. Bij de set van DJ Jean & MC Maron Hill was het één groot gekkenhuis, de opblaasbeesten vlogen door de lucht! Na het ondergaan van de zon werden de bezoekers verrast met een lasershow en ging het helemaal los.

Vogelvrij Festival is rustig en zonder incidenten verlopen en de bezoekers hebben het geweldig naar hun zin gehad. Houd de social media van Vogelvrij Festival in de gaten voor de foto’s. De aftermovie volgt later nog. De organisatie van het Vogelvrij Festival bedankt alle bezoekers, sponsors, partners en de tientallen vrijwilligers voor hun geweldige medewerking aan het festival. De organisatie wenst iedereen een Vogelvrije zomervakantie toe en tot volgend jaar!


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vogelvrij Festival 2015 was helemaal te gek

Afgelopen zaterdag heeft het Vogelvrij Festival de zomer samen met duizenden bezoekers weer officieel ingeluid! Op het Fort bij Uithoorn te Amstelhoek vond het festival voor de 6e maal plaats en het was helemaal te gek! Vogelvrij Festival 2015 had alles wat een festival nodig heeft: super lekker weer, een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: