001 - Escaperoom aglemeen
De Loods Fashion Mijdrecht gaat verhuizen

De Loods Fashion Mijdrecht gaat verhuizen


Geplaatst op: 9 juli 2015

Met trots deelt het De Loods Fashion team jullie mee dat wij weer op de begane grond gaan zitten!
Wij zullen ons nestelen in het oude pand van Stoop. Dit betekent dat De Loods zich zal gaan verdubbelen om zich te vormen tot een waar winkelparadijs! Door middel van shop-in-shops zal De Loods deze prachtige ruimte gaan omtoveren tot een gezellig shopping centre. Zoals een aantal van jullie al weten heeft De Loods een aantal weken terug het Discovery Project opgezet om te achterhalen wat de consumenten missen in Mijdrecht. Uiteraard wordt hier rekening mee gehouden tijdens het samenstellen van het nieuwe, uitgebreide merken pakket dat wordt geïntroduceerd tijdens de opening. Zowel voor dames, heren als tieners worden momenteel de leukste merken geselecteerd voor de verkoop! Ook de schoenencollectie en het accessoire assortiment worden flink uitgebreid.

Als kers op de taart zal De Loods één bepaald element terughalen wat iedereen zo mist sinds Stoop gestopt is.. Om jullie alvast een kleine spoiler te geven van deze verassing: een wand vol met gewilde luxe voor zowel dames als heren! Wij hebben er onwijs veel zin in, jullie ook? Nog even geduld, de grote opening zal ergens in Oktober plaats vinden! To be continued..
Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: De Loods Fashion

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Loods Fashion Mijdrecht gaat verhuizen

Met trots deelt het De Loods Fashion team jullie mee dat wij weer op de begane grond gaan zitten! Wij zullen ons nestelen in het oude pand van Stoop. Dit betekent dat De Loods zich zal gaan verdubbelen om zich te vormen tot een waar winkelparadijs! Door middel van shop-in-shops … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: