001 -Family
VIOS icoon stopt

VIOS icoon stopt


Geplaatst op: 13 juli 2015

Op 9 juli stopte VIOS icoon Adri Kolenberg zijn 40-jarige carrière als slagwerker bij muziekvereniging VIOS in Mijdrecht. Adri vindt het tijd om het trommelstokje over te geven aan de jonge garde.

Tijdens zijn laatste slagwerkrepetitie in De Notenkraker werd hij blij verrast met een optreden van de Show- & Marchingband VIOS en zijn andere muziekliefde shantykoor De Turfschippers. En hier moest de anders zo stoere trommelaar toch even slikken en een traantje wegpinken. Natuurlijk vielen lovende woorden van die en gene, geschenken en bloemen hem ten deel.
De vraag die ons allen bezighoudt is of, naast het koor, de vrijkomende tijd volledig opgaat aan zijn geliefde hengelsport of zijn grootste liefde Hilda. De tijd zal het leren.
Feit is dat VIOS deze 'tamboer van de (vorige) eeuw' node zal missen. Maar gelukkig hebben ze alle goede herinneringen, de gevestigde orde, het aanstormende talent en de foto’s op www.vios-mijdrecht.nl nog..!


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

VIOS icoon stopt

Op 9 juli stopte VIOS icoon Adri Kolenberg zijn 40-jarige carrière als slagwerker bij muziekvereniging VIOS in Mijdrecht. Adri vindt het tijd om het trommelstokje over te geven aan de jonge garde. Tijdens zijn laatste slagwerkrepetitie in De Notenkraker werd hij blij verrast met een optreden van de Show- & … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: