001 -Family
10-weekse clinic hardlopen bij de Veenlopers

10-weekse clinic hardlopen bij de Veenlopers


Geplaatst op: 13 juli 2015

Start to Run voor de Zilveren Turfloop op 1 november 2015

Vanaf donderdag 27 augustus 2015 begint er bij de Veenlopers een nieuwe serie trainingen in voorbereiding op de 25e Zilveren Turfloop op 1 november voor zowel de startende als meer gevorderde hardloper.
Voor de beginnende hardlopers hebben de trainingen het karakter van Start to Run waarbij er van nul af aan wordt toegewerkt naar 5 km hardlopen. De nadruk ligt hierbij op een verantwoorde opbouw en gezellig, samen trainen. Iedereen kan aan deze starterscursus meedoen, ongeacht leeftijd of conditie.
De meer gevorderde hardlopers worden tijdens de trainingen van de Veenlopers op donderdagavond voorbereid op de 10 of de 16,1 km van de Zilveren Turfloop. Hierbij wordt er onder andere aandacht besteed aan het verbeteren van de looptechniek en -snelheid en specifieke wedstrijdvoorbereiding.

De eerste trainingen:
Voor de starters en gevorderden: donderdag 27 augustus 19:30-20:45. Verzamelpunt is op de Rendementsweg in Mijdrecht ter hoogte van het gebouw van GroenWest Wonen.
De kosten bedragen 42,50 euro per deelnemer, dit is inclusief een startbewijs voor de Zilveren Turfloop en gratis meetrainen na de Zilveren Turfloop met de Veenlopers tot januari 2016. Bij het pakket horen 10 begeleide trainingen op donderdagavond en een trainingsprogramma naast de begeleide trainingen.

Enthousiast? Aanmelden kan via de Veenlopers website. www.veenlopers.nl, kijk onder Zilveren Turfloop en vul het formulier in. Informatie kunt u inwinnen bij Frans Bosman via het volgende e-mailadres: frans.bosman@online.nl of telefonisch: 0297-287283 (na 18.00uur).


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

10-weekse clinic hardlopen bij de Veenlopers

Start to Run voor de Zilveren Turfloop op 1 november 2015 Vanaf donderdag 27 augustus 2015 begint er bij de Veenlopers een nieuwe serie trainingen in voorbereiding op de 25e Zilveren Turfloop op 1 november voor zowel de startende als meer gevorderde hardloper.Voor de beginnende hardlopers hebben de trainingen het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: