001 -Family
Zwemwedstrijden en familie-estafette in het Oosterbad Aalsmeer

Zwemwedstrijden en familie-estafette in het Oosterbad Aalsmeer


Geplaatst op: 13 juli 2015

A.s. zaterdag 18 juli wordt er weer gestreden wie de snelsten zijn in het mooie water van het Oosterbad tijdens individuele zwemwedstrijden en de traditionele familie-estafette.

Familie-estafette
De familie-estafette zal gezwommen worden om die felbegeerde titel: wie mag zich de snelste familie van Aalsmeer noemen.

Een team moet bestaan uit drie familieleden en er mag één “vreemde” geleend worden. Er wordt eerst een gewone estafette gezwommen en daarna een wisselslagestafette. Deze twee uitslagen worden bij elkaar opgeteld en het gemiddelde daarvan bepaalt de uitslag.

Individuele zwemwedstrijden
Iedereen met een diploma kan zich inschrijven voor de individuele zwemwedstrijden op 18 juli. 25 meter schoolslag en/of 25 meter vrije slag; dat zijn de categorieën waarin gestreden gaat worden. Het belooft dus weer een spannende middag te gaan worden.

Deelnemers kunnen tijdens de openingstijden deze week natuurlijk alvast komen trainen. De watertemperatuur is goed en het zomerweer is teruggekeerd.

Rondje ijsbaan buiten het bad
Op 1 augustus wordt er weer buiten het zwembad gezwommen tijdens het openwaterzwemmen: het beroemde rondje IJSBAAN kan gezwommen worden door iedereen met een diploma.

De start van beide evenementen is om 13:00 uur. Tot ziens in Het Oosterbad!


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zwemwedstrijden en familie-estafette in het Oosterbad Aalsmeer

A.s. zaterdag 18 juli wordt er weer gestreden wie de snelsten zijn in het mooie water van het Oosterbad tijdens individuele zwemwedstrijden en de traditionele familie-estafette. Familie-estafetteDe familie-estafette zal gezwommen worden om die felbegeerde titel: wie mag zich de snelste familie van Aalsmeer noemen. Een team moet bestaan uit … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: