001 - Escaperoom aglemeen
Foto's: Michael Hartwigsen     De overdracht tussen scheidend voorzitter Bert Wever (links) en zijn opvolger André Gruppen

Nieuw bestuur voor ZZP-vereniging De Ronde Venen


Geplaatst op: 13 juli 2015

Donderdag 9 juli hield de ZZP-vereniging van De Ronde Venen haar jaarlijkse barbecue. Dit gebeurt altijd bij één van de leden thuis, deze keer in Wilnis. Naast gezelligheid en netwerken was er een officieel agendapunt: het nieuwe bestuur werd geïnstalleerd. Scheidend voorzitter Bert Wever keek nog even terug op de zes jaar van zijn bestuur, voordat hij de hamer symbolisch overdroeg aan André Gruppen. Pieter Maas Geesteranus (penningmeester) en Niels Wortman (secretaris) completeren het nieuwe bestuur, als opvolgers van respectievelijk Esther van Zijtveld en Bob Mulder.

In zijn maiden speech memoreerde Gruppen nog eens het doel van de vereniging, het promoten van de beschikbare kennis van ZZP’ers in De Ronde Venen, en het onderling uitwisselen van informatie over dingen die voor ZZP’ers belangrijk zijn. Het nieuwe bestuur zal zich bij de activiteiten in belangrijke mate laten leiden door initiatieven van de leden.
Hij overhandigde de aftredende bestuursleden een attentie, waarnaar de aanwezige ZZP’ers zich konden richten op de barbecue. Het weer werkte goed mee. Informatie over de ZZP-vereniging is te vinden op www.zzpderondevenen.nl.

Foto's: Michael Hartwigsen De overdracht tussen scheidend voorzitter Bert Wever (links) en zijn opvolger André Gruppen

Het oude (links) en het nieuwe bestuur

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuw bestuur voor ZZP-vereniging De Ronde Venen

Donderdag 9 juli hield de ZZP-vereniging van De Ronde Venen haar jaarlijkse barbecue. Dit gebeurt altijd bij één van de leden thuis, deze keer in Wilnis. Naast gezelligheid en netwerken was er een officieel agendapunt: het nieuwe bestuur werd geïnstalleerd. Scheidend voorzitter Bert Wever keek nog even terug op de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: