001 - Tuimarkt
Culinaire eettafel bij Tympaan-De Baat in de Angstelborgh

Culinaire eettafel bij Tympaan-De Baat in de Angstelborgh


Geplaatst op: 14 juli 2015

Ze worden niet meer maandelijks georganiseerd, maar we hebben de koks nog wel weten te strikken om 3 keer per jaar te komen koken voor de Culinaire Eettafel. De eerste is op vrijdag 20 maart in de Angstelborgh.

Wat kunt u zich hierbij voorstellen? Vier heuse (semi) professionele koks staan vaak al twee dagen van tevoren in de keuken om een heel exquise 3 gangen menu te bereiden. Een culinair avontuur en in vergelijking met de chiquere restaurants voor een spotprijs. U krijgt een drie gangen menu, met een goed glas wijn erbij voor slechts € 18,50.
Pak die kans en meldt u zich snel aan, want juist omdat deze eettafel niet meer maandelijks is, zal het snel volgeboekt zijn.

Trakteer uzelf, uw man, vrouw of vriend op iets bijzonders; een heuse Culinaire Eettafel in de Angstelborgh!
Datum : Vrijdag 24 juli
Tijdstip : Zaal open vanaf 18.00 uur.
Kosten : € 18,50 inclusief een goed glas wijn

Telefonisch aanmelden kan vóór vrijdag 17 juli bij ons klanten contact Centrum Abcoude bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag tussen 10.00-12.00 uur via telefoonnummer (0294) 283 302. U kunt ook langs komen op Dorpszicht 22 in Abcoude.
Of u meldt zich aan bij ons Klanten contact Centrum Mijdrecht op werkdagen tussen 10.00-12.00 uur via telefoonnummer (0297) 760 260.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Culinaire eettafel bij Tympaan-De Baat in de Angstelborgh

Ze worden niet meer maandelijks georganiseerd, maar we hebben de koks nog wel weten te strikken om 3 keer per jaar te komen koken voor de Culinaire Eettafel. De eerste is op vrijdag 20 maart in de Angstelborgh. Wat kunt u zich hierbij voorstellen? Vier heuse (semi) professionele koks staan … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: