De Baat (3e)
Camping Gezelig in Vinkeveen

Camping Gezelig in Vinkeveen


Geplaatst op: 14 juli 2015

Kamperen is het ultieme vakantiegevoel. Dus wat hebben de kinderen van de Dodaarslaan bij het begin van de vakantie gedaan? Precies: een camping gemaakt op het 2e hofje. De hele week bezig met het indelen van de tenten, bedenken wat voor spelletjes er gespeeld gaan worden, wat er gegeten gaat worden, hoe het ontbijt wordt en of er nog kampeermoeders blijven slapen.

Zaterdag werden de tenten opgebouwd en een prachtig spandoek opgehangen zodat iedereen kon zien dat het ‘camping gezelig’ was! Na een heerlijke BBQ met aardappelen en groentes uit eigen moestuin was het tijd voor het spel ‘weerwolven’ gevolgd door verstoppertje spelen. Net op het moment dat de kinderen de slaapzakken in zouden moeten gaan kwam de brandweer met gillende sirene door de straat. Een BBQ brand verderop in de laan werd door de brandweer snel geblust. Dit was ook het sein om lekker te gaan slapen. De volgende ochtend was er nog een heerlijk ontbijtje en daarna kon de camping weer opgeruimd worden en plannen voor volgend jaar gemaakt worden.Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Camping Gezelig in Vinkeveen

Kamperen is het ultieme vakantiegevoel. Dus wat hebben de kinderen van de Dodaarslaan bij het begin van de vakantie gedaan? Precies: een camping gemaakt op het 2e hofje. De hele week bezig met het indelen van de tenten, bedenken wat voor spelletjes er gespeeld gaan worden, wat er gegeten gaat … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: