001 -Family
Werkzaamheden aan Uiterweg in Aalsmeer

Werkzaamheden aan Uiterweg in Aalsmeer


Geplaatst op: 14 juli 2015

Op vrijdag 17 juli 2015 wordt er van half 8 ’s morgens tot en met vier uur ’s middags gewerkt aan het definitief herstel van de gasleiding aan de Uiterweg. Dit gebeurt ter hoogte van nummer 24 (tussen Grundelweg en Brandewijnsloot). De werkzaamheden worden namens Stedin uitgevoerd door Joulz.

Joulz is gespecialiseerd op het gebied van het onderhouden van gas- en elektriciteitsnetten. Alle monteurs van Joulz hebben een legitimatiepas, Vraag hier gerust naar.

Verkeersmaatregelen
Tijdens de werkzaamheden is één gedeelte van de weg afgezet. U kunt hier verkeershinder ondervinden. Traffic Service Nederland verzorgt deze afzetting en zorgt ook voor de verkeersregeling. Met elkaar streven zij ernaar om de overlast zo klein mogelijk te houden.

Meer informatie
Heeft u nog vragen? Dan kunt u op werkdagen van 8.00 – 16.30 uur bellen met Joulz, via telefoonnummer 0800 – 25 82 588 of via e-mail fm_planningnh@joulz.nl.

 


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Werkzaamheden aan Uiterweg in Aalsmeer

Op vrijdag 17 juli 2015 wordt er van half 8 ’s morgens tot en met vier uur ’s middags gewerkt aan het definitief herstel van de gasleiding aan de Uiterweg. Dit gebeurt ter hoogte van nummer 24 (tussen Grundelweg en Brandewijnsloot). De werkzaamheden worden namens Stedin uitgevoerd door Joulz. Joulz … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: