001 -Family
Zaterdag 25 juli Tropical Night in Aalsmeer Centrum

Zaterdag 25 juli Tropical Night in Aalsmeer Centrum


Geplaatst op: 15 juli 2015

Zomerse klanken en tropische sfeer in centrum

Liefhebbers van zomerse muziek kunnen op zaterdag 25 juli hun hart ophalen tijdens de Tropical Night. Van 21.00 tot 01.00 uur wordt in Aalsmeer Centrum een tropisch feestje georganiseerd met zomerse muziek bij Café Bar Joppe en Café de Praam.

Bij Café Bar Joppe in de Weteringstraat en Danscafé de Praam in de Zijdstraat staan zaterdag 25 juli verschillende dj’s die de meest zomerse platen uit hun koffer halen. Voor een zomers feestje kom je dus volgende week naar de Tropical Night in Aalsmeer Centrum!

Tropical Night wordt georganiseerd door Danscafé De Praam en Café Bar Joppe in samenwerking met Ondernemersfond Meer Aalsmeer. Bij de podia worden ook bars ingericht waar behalve lekkere drankjes ook tropische hapjes verkrijgbaar zijn. De muziek tijdens Tropical Night stopt buiten om 1.00 uur maar daarna gaat het feest binnen door.

De organisatie raadt aan om zoveel mogelijk te voet of op de fiets te komen, dit in verband met de beperkte beschikbare parkeergelegenheid en alcoholcontroles. Het is niet toegestaan zelf alcoholische dranken mee het dorp in te nemen. De politie zal hier tegen optreden.

Kijk voor meer informatie op www.aalsmeercentrum.nl.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zaterdag 25 juli Tropical Night in Aalsmeer Centrum

Zomerse klanken en tropische sfeer in centrum Liefhebbers van zomerse muziek kunnen op zaterdag 25 juli hun hart ophalen tijdens de Tropical Night. Van 21.00 tot 01.00 uur wordt in Aalsmeer Centrum een tropisch feestje georganiseerd met zomerse muziek bij Café Bar Joppe en Café de Praam. Bij Café Bar … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: