001 -Family

Gratis opfrissen van uw verkeerskennis?


Geplaatst op: 17 juli 2015

Wilt u als ervaren verkeersdeelnemer ook graag nog eens worden bijgespijkerd over de nieuwste verkeersregels? En daarbij nog tips krijgen voor zuiniger en milieuvriendelijker rijden?

Grijp nu uw kans! Neem deel aan de opfriscursus welke bestaat uit twee dagdelen van twee uur per dagdeel. U wordt onder leiding van een deskundige voorlichter van Veilig Verkeer Nederland bijgepraat over alle verkeersregels die in de loop der jaren veranderd zijn. U kunt daarbij denken aan turborotondes, spitsstroken en nieuwe belijningen. Uiteraard is er ruimte voor vragen en het inbrengen van eigen ervaringen.

De gratis bijeenkomsten hebben een informatief karakter, het dus geen examen. Ook bestaat er de mogelijkheid om een gratis praktijkrit in te plannen. De doelgroep voor deze cursus is 60 plussers en wordt gehouden op woensdag 9 september (deel 1) en woensdag 7 oktober (deel 2) van 09.30 tot 11.30 in de Raadzaal in het gemeentehuis van Aalsmeer.

Inschrijven:

U kunt zich inschrijven bij Veilig Verkeer Nederland, via steunpuntwest@vvn.nl onder vermelding van Opfriscursus Aalsmeer. Wilt u de volgende gegevens in de e-mail vermelden? Dhr/Mevr. voorletters, achternaam, adres, postcode, woonplaats, geboortedatum en telefoonnummer.

U ontvangt van Veilig Verkeer Nederland een bevestiging van inschrijven.

U kunt ook een brief met de bovengenoemde gegevens sturen aan:

Veilig Verkeer Nederland Steunpunt West
Postbus 66
3800AB Amersfoort

LET OP: er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar, dus geef u nu snel op!!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gratis opfrissen van uw verkeerskennis?

Wilt u als ervaren verkeersdeelnemer ook graag nog eens worden bijgespijkerd over de nieuwste verkeersregels? En daarbij nog tips krijgen voor zuiniger en milieuvriendelijker rijden? Grijp nu uw kans! Neem deel aan de opfriscursus welke bestaat uit twee dagdelen van twee uur per dagdeel. U wordt onder leiding van een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: