001 -Family
Dorpsloop Wilnis 13 augustus 2015

Dorpsloop Wilnis 13 augustus 2015


Geplaatst op: 20 juli 2015

Donderdagavond 13 augustus wordt voor de 2e maal de dorpsloop gehouden tijdens de feestweek in Wilnis.
De voorbereidingen zijn bijna afgerond en vele sponsoren uit De Ronde Venen hebben er toe bijgedragen dat voor unieke lage inschrijvingskosten voor hardloop-wedstrijden de deelnemers kunnen kiezen uit een 5 km –inschrijfgeld 2 euro- of voor een 10 km-inschrijfgeld 4 euro- hardlopen.

Tevens kunnen kinderen vanaf 4 jaren meedoen aan de kinderloop over circa 1 kilometer die helemaal gratis is.

Het parkoers loopt via de achterzijde Baaklaan en Oeverlaan naar de provinciale weg vanwaar via de dorpsstraat de Wilnisse Zuwe wordt opgelopen. Voor de 5 km lopers ligt daar bijna aan het einde een keerpunt terwijl de 10 km lopers doorlopen tot het golfterrein waar hun keerpunt ligt.
Omwonenden worden vriendelijk verzocht om rekening te houden met dit evenement. De provinciale weg op en afrijden via de dorpstraat zal circa 2 uren niet mogelijk zijn terwijl verkeersregelaars de overige wegen zullen regelen.
Ben je verkeersregelaar of wil je op een andere manier helpen geef je dan zelf of je familie die niet meelopen even op want de organisatie kan nog wel wat hulp gebruiken.

Vele regionale favorieten zullen ook hier weer hun opwachting maken zoals o.a. de gebroeders Frans en Michael Woerden uit Mijdrecht,Ivo Bruns uit Baambrugge en Ricardo van ‘t Schip terwijl bij de dames Agnes Hijman-Marijke Kroon-Sylvia van ’t Schip en Cris Nagtegaal de plaatselijke favorieten zullen zijn op verschillende afstanden.

De wedstrijden beginnen om 18.15 met de kinderloop. Om 18.45 uur volgt dan de 5 km en om 19.30 gaan de 10 km lopers van start.
Inschrijven kan vanaf 17.00 uur in de feesttent achter de Willistee terwijl er verkleedgelegenheid ter beschikking is gesteld door CSW.

Ook heeft de gemeente voor iedere deelnemer ter promotie van de nieuwe woonwijk De Marieken voor iedere deelnemer een aardige aandenken ter beschikking gesteld en tevens zijn er nog wat extra prijzen te winnen door na afloop je startnummer te controleren bij de prijzentafel.

Voor de wedstrijden zijn er voor de eerste 3 aankomende dames en heren prijzen te winnen per afstand en tevens voor iedere categorie de beste Wilnisse dame en heer.

Verdere info of aanmelden vrijwilligers bij Theo Noij tel.0297 256004 of info@hardloop-begeleiding.nl
Website van de dorpsloop is http://www.dorpsloop-wilnis.nl
Website van de feestweek Wilnis is http://www.wilnisfestival.nlLaatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Dorpsloop Wilnis 13 augustus 2015

Donderdagavond 13 augustus wordt voor de 2e maal de dorpsloop gehouden tijdens de feestweek in Wilnis.De voorbereidingen zijn bijna afgerond en vele sponsoren uit De Ronde Venen hebben er toe bijgedragen dat voor unieke lage inschrijvingskosten voor hardloop-wedstrijden de deelnemers kunnen kiezen uit een 5 km –inschrijfgeld 2 euro- of … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: