001 - Tuimarkt
Voetjebal in Uithoorn

Voetjebal in Uithoorn


Geplaatst op: 20 juli 2015

Voetjebal, het eerste en enige speciale voetballende speelconcept van Nederland voor kinderen van twee t/m vijf jaar, komt naar Uithoorn. Na een succesvolle try-out van drie lessen in het voorjaar 2015, start er vanaf 29 augustus een heel seizoen Voetjebal in de sportArenA van Sport en Health Club Amstelhof.

Kinderen van twee t/m vijf jaar kunnen tijdens Voetjebal op een leuke en gestructureerde manier kennismaken met de bal, samen met één van hun ouders, waarbij de nadruk uiteraard op spel en plezier ligt. Voetjebal is meer dan een voetballend speelconcept. Op een speelse manier leer je onder andere kleuren benoemen, synchroon tellen en symbolen herkennen. Al het materiaal is speciaal ontworpen voor kinderen en stimuleert de coördinatie, behendigheid en balans. Doel van iedere oefening is het bevorderen van de motoriek, maar belangrijker is nog om lol te hebben!

Sport en Health club Amstelhof, Voetjebal Nederland en What’s Up in Uithoorn hebben de handen ineen geslagen en in het voorjaar 2015 een Voetjebal Try-out georganiseerd. Deze was zo succesvol, dat er vanaf zaterdag 29 augustus een volledig seizoen van start gaat opgedeeld in twee blokken. Je kan je inschrijven voor het hele jaar of per blok. Blok 1 is van 29 augustus tot eind januari (19 lessen), het tweede blok is van februari tot juli (15 lessen).

De lessen Voetjebal kosten 10,50 euro per les (leden Amstelhof betalen 9 euro per les) plus 35 euro inschrijfgeld. Het inschrijfgeld is inclusief voetbal tenue, bidon en fruitbakje die wekelijks gevuld wordt met een lekker stukje fruit. De lessen vinden plaats in de sportArenA van Amstelhof, waarbij de les gesplitst wordt in verschillende leeftijdscategorieën. De eerste les voor tweejarigen start om 9.00 uur, de les voor driejarigen om 9.45 uur, voor vierjarigen om 10.45 uur en voor vijfjarigen om 11.30 uur. Het seizoen wordt eind juni afgesloten met een grote feestdag waar alle Voetjebal kinderen samenkomen om te laten zien wat ze geleerd hebben dat seizoen.

Ouders kunnen zich vanaf 13 juli opgeven via de website www.voetjebal.com (kies: steden Amsterdam/Amstelveen - inschrijvingen - Uithoorn) inschrijven. Er kunnen er maximaal 10 per les meedoen en vol is vol.

Meer informatie kan je opvragen bij Tom Verhoek: tom@voetjebalamsterdam.nlLaatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Voetjebal in Uithoorn

Voetjebal, het eerste en enige speciale voetballende speelconcept van Nederland voor kinderen van twee t/m vijf jaar, komt naar Uithoorn. Na een succesvolle try-out van drie lessen in het voorjaar 2015, start er vanaf 29 augustus een heel seizoen Voetjebal in de sportArenA van Sport en Health Club Amstelhof. Kinderen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: