001 -Family
Zomerse klanken en boeiende interviews op Radio Aalsmeer

Zomerse klanken en boeiende interviews op Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 21 juli 2015

AALSMEER – Of je nu thuis in een tuinstoel ligt of op een strandbedje in een tropisch oord; Radio Aalsmeer voorziet je ook tijdens de vakantieperiode van de lekkerste muziek en de interessantste interviews. De lokale radiozender is namelijk live te beluisteren via de ether (105.9 FM) en de kabel (99.0 FM), maar ook via www.radioaalsmeer.nl.

Chansons en figuranten
Op donderdag 23 juli brengt ‘Halte Zwarteweg’ (18.00 – 19.00 uur) je hoofd op hol met heerlijke zomerse klanken. Vrijdag 24 juli hoor je in ‘Let’sGo2theDisco’ (18.00 – 19.00 uur) een interview met de eerste Kinderburgemeester van Aalsmeer (herhaling). Diezelfde avond neemt ‘Vrijdagavondcafé’ (21.00 – 23.00 uur) je mee langs de zonnigste muziek. ‘DakVanJeHouse-Mix’ (23.00 – 00) uur sluit de avond af met de beste housebeats.

Op zaterdagochtend 25 juli begint je ochtend goed met de muziek van ‘Sem op Zaterdag’ (11.00 – 12.00 uur). Het thema van deze week is ‘het Franse chanson’. Daarna volgt de zomerspecial van ‘Aalsmeer Politiek’ (12.00 – 13.00 uur). Tijdens het zomerreces gaat dit programma níet over politiek: de muzikale mens achter politici staat centraal. In deze tweede editie is Jop Kluis (wethouder, Aalsmeerse Belangen) te gast. Hij mag zijn favoriete muziek, uiteraard met toelichting, laten horen.

Zondag 26 juli presenteren Kim Maarse en Eric Spaargaren het ‘Weekend Magazine’ (14.00 – 17.00 uur). Team Timmerman schuift bij hen aan om te vertellen over’ Music @ the Poel’. Daarnaast geeft iemand van het Crown Theater tekst en uitleg bij leuk nieuws: zij zoeken namelijk figuranten voor de voorstelling ‘Baantjer’. En ook maandag 27 juli kun je luisteren naar interessante interviews. Bij ‘Uur van Puur’ (18.00 – 19.00 uur) schuift er een nog nader bekend te maken gast aan. In ‘Door de Mangel’ wordt Katelijne van Otterloo (herhaling) het hemd van het lijf gevraagd.

Rubriek gezocht
Heb je zelf ook iets interessants te vertellen? Dat komt mooi uit! Het team van ‘Vrijdagavondcafé’ is namelijk op zoek naar iemand die maandelijks een rubriek wil presenteren in hun programma. Het thema van de rubriek mag je zelf aandragen. Ideeën kunnen worden verstuurd via de Facebookpagina (facebook.com/vrijdagavondcafe) of het Twitteraccount (@Vrij_avondcafe) van ‘Vrijdagavondcafé’.

Terugluisteren en social media
Radio Aalsmeer is de lokale omroep van Aalsmeer en omgeving. Elke avond en in het weekend overdag brengt Radio Aalsmeer informatieve en interessante programma’s. In de nacht en doordeweeks overdag kunt u genieten van fijne muziek. Uitzendingen zijn terug te beluisteren via www.radioaalsmeer.nl. Volg Radio Aalsmeer ook via Twitter (@RadioAalsmeer) en Facebook (www.facebook.com/radioaalsmeer).

 


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zomerse klanken en boeiende interviews op Radio Aalsmeer

AALSMEER – Of je nu thuis in een tuinstoel ligt of op een strandbedje in een tropisch oord; Radio Aalsmeer voorziet je ook tijdens de vakantieperiode van de lekkerste muziek en de interessantste interviews. De lokale radiozender is namelijk live te beluisteren via de ether (105.9 FM) en de kabel … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: