001 -Family
Politie houdt overvallers aan

Politie houdt overvallers aan


Geplaatst op: 23 juli 2015

Regio - De politie heeft een vijftal mensen aangehouden die betrokken waren bij overvallen in de regio rond Amsterdam. Het gaat om vier mannen en een vrouw uit Amsterdam, Hoofddorp en Uithoorn, zo meldt Het Parool in een bericht op 21 juli.

Een tweetal mannen van deze groep werd eerder op heterdaad aangehouden toen ze een videotheek in Hoofddorp wilden overvallen. Door twee andere mannen en de vrouw zijn aangehouden voor een aantal overvallen die plaatsvonden tussen half juni en half juli. Ook overviel het vijftal een snackbar in Amstelveen, een supermarkt in Uithoorn, een woning in Aalsmeer en een tankstation in Amstelveen. Steeds werden de overvallen door twee personen uitgevoerd onder bedreiging van vuurwapens.

Volgens de politie konden de verdachten worden ingerekend dankzij het signalement van een van de overvallers.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Meerbode.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Politie houdt overvallers aan

Regio - De politie heeft een vijftal mensen aangehouden die betrokken waren bij overvallen in de regio rond Amsterdam. Het gaat om vier mannen en een vrouw uit Amsterdam, Hoofddorp en Uithoorn, zo meldt Het Parool in een bericht op 21 juli. Een tweetal mannen van deze groep werd eerder … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: