Gezellige scootmobielritten

Gezellige scootmobielritten


Geplaatst op: 24 juli 2015

Dinsdag 21 juli vertrokken 9 scootmobiel rijders met de vrijwilligster vanuit Vinkeveen de polder in richting de Bosdijk voor een gezellige picknick. Iedereen genoot van de rit, het prachtige weer en de natuur. Men vond het wederom een fantastische beleving.

De ritten worden van april t/m september, iedere derde dinsdag van de maand gereden maar de vrijwilligsters organiseren ook nog wel eens een rit tussendoor. De bestemmingen zijn iedere maand weer anders; zo bezoeken we afwisselend musea, zorgboerderijen of andere bezienswaardigheden.

Wilt u ook gezellig met ons mee een mooie rit rijden, dan bent u van harte welkom. De kosten zijn € 6.00 euro per rit en dit is voor 2 keer koffie en een punt appeltaart. Meld u aan via het klanten contact centrum van Tympaan De Baat op werkdagen tussen 10.00 en 12.00 uur op telefoonnummer 0297-760 260.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gezellige scootmobielritten

Dinsdag 21 juli vertrokken 9 scootmobiel rijders met de vrijwilligster vanuit Vinkeveen de polder in richting de Bosdijk voor een gezellige picknick. Iedereen genoot van de rit, het prachtige weer en de natuur. Men vond het wederom een fantastische beleving. De ritten worden van april t/m september, iedere derde dinsdag … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: