001 -Family
Bezoek aan Kröller Muller Museum voor alleengaande ouderen

Bezoek aan Kröller Muller Museum voor alleengaande ouderen


Geplaatst op: 28 juli 2015

Op donderdag 6 augustus a.s. organiseert Stichting Tjitze Hesselius een bezoek aan het Kröller Muller Museum in Otterloo. Er is een rondleiding door de beeldentuin onder leiding van beeldend kunstenaar Jenneke van Wijngaarden en u kunt natuurlijk een bezoek brengen aan de schilderijen collectie van het museum zelf.

We gaan met de bus van Wintours op pad en vertrekken vanaf het Argon Parkeerterrein om 9.15 uur. Na aankomst bij het museum drinken we eerst een kop koffie, aansluitend kan iedereen een keuze maken, wandelen door de beeldentuin of het museum binnen bezoeken. Uiteraard gaan we gezellig lunchen en daarna is er nog ruim de tijd om op onderzoek uit te gaan in het park. Voor de liefhebbers is er ook de mogelijkheid om op de fiets te stappen.

Rond de klok van 16.30 stappen we weer op de bus richting Mijdrecht.

Aanmelden kan via info@tjitzehesselius.nl met uw naam, adres en telefoonnummer. Heeft u geen e-mail dan kunt u zich aanmelden via de Servicepunten. Meldt u zich snel aan want vol = vol.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bezoek aan Kröller Muller Museum voor alleengaande ouderen

Op donderdag 6 augustus a.s. organiseert Stichting Tjitze Hesselius een bezoek aan het Kröller Muller Museum in Otterloo. Er is een rondleiding door de beeldentuin onder leiding van beeldend kunstenaar Jenneke van Wijngaarden en u kunt natuurlijk een bezoek brengen aan de schilderijen collectie van het museum zelf. We gaan … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: