001 - Escaperoom aglemeen
Muzikale politici op Radio Aalsmeer

Muzikale politici op Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 28 juli 2015

AALSMEER – Aalsmeerse politici horen praten over muziek in plaats van politiek? Luister dan deze week zeker naar Radio Aalsmeer. Zaterdag 1 augustus is namelijk politica Ines van der Boon (CDA) te gast bij de zomerspecial van ‘Aalsmeer Politiek’ (12.00 – 13.00 uur). Zij laat haar favoriete composities horen en licht deze toe. Bij ‘De top 10 van…’ (20.00 – 21.00 uur) schuift Eppo Buskermolen (CDA) maandag 3 augustus aan. Hij laat zijn muzikale top 10 horen.

Terug in Aalsmeer
De programmamakers van jeugdprogramma ‘Let’sGo2theDisco’ (18.00 – 19.00 uur) zijn terug van vakantie en dat betekent dat zij vrijdagavond 31 juli een kersverse uitzending hebben. Kim en Joey interviewen zwembad de Waterlelie over de zwem4daagse en de cursussen die zij na de zomer aanbieden. Daarnaast zijn alle kinderen welkom om te komen vertellen over hun vakantie. Zin om langs te komen? De studio van de lokale omroep bevindt zich aan de Van Cleeffkade 15 (in de Crown studio’s).
De programmamakers van ‘Door de Mangel’ (19.00 – 20.00 uur) zijn nog wel op vakantie. Daarom hebben zij een interessante herhaling uitgezocht. Maandag 3 augustus is welzijnswerker Frans Huijbregts “nogmaals” te gast.

Jouw favoriete zomerhit
Radio Aalsmeer zendt ook dit jaar (waarschijnlijk op 30 augustus) weer de Zomerse 50 uit. Deze hitlijst bestaande uit zomerhits wordt helemaal samengesteld door luisteraars. Stemmen op jouw favorieten? Dit kan op www.zomerse50.nl.
Inspiratie op doen voor zomerse muziek? ‘Halte Zwarteweg’ (iedere donderdag van 18.00 tot 19.00 uur) en ‘Vrijdagavondcafé’ (iedere vrijdag van 21.00 tot 23.00 uur) zenden in verband met de zomervakantie heerlijke zomerse plaatjes uit.

Frequenties en terugluisteren
Radio Aalsmeer is de lokale omroep van Aalsmeer en omgeving. De omroep is te beluisteren via 105.9 FM in de ether, 99.0 FM op de kabel en via de livestream op de website: www.radioaalsmeer.nl. Elke avond en in het weekend overdag brengt Radio Aalsmeer informatieve en interessante programma’s. In de nacht en doordeweeks overdag kunt u genieten van fijne muziek. Uitzendingen zijn terug te beluisteren via de website. Volg Radio Aalsmeer ook op Twitter (@RadioAalsmeer) en Facebook (www.facebook.com/radioaalsmeer)

 


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Muzikale politici op Radio Aalsmeer

AALSMEER – Aalsmeerse politici horen praten over muziek in plaats van politiek? Luister dan deze week zeker naar Radio Aalsmeer. Zaterdag 1 augustus is namelijk politica Ines van der Boon (CDA) te gast bij de zomerspecial van ‘Aalsmeer Politiek’ (12.00 – 13.00 uur). Zij laat haar favoriete composities horen en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: