001 -Family
Links Yoeri Mayer, winnaar finale heren enkel 2 en rechts Steffan Kokkelink tweede. Midden Toine Linders, toernooi directeur.

Yoeri Mayer wint jubileum Plassentoernooi VLTV!


Geplaatst op: 28 juli 2015

Afgelopen week heeft het 40ste Plassentoernooi plaats gevonden op het tenniscomplex Molmhoek te Vinkeveen. Voor dit tot in de verre omtrek bekende toernooi hadden zich maar liefst 350 senioren ingeschreven. Ook het veteranen Plassentoernooi wat overdag plaats vond, was weer goed gevuld, waarmee het tot een van de grootste en gezelligste veteranentoernooi behoort uit de wijde regio! Overdag van maandag t/m vrijdag speelden zij hun dubbel en mixdubbel wedstrijden in de categorieën 6,7,en 8 en tevens een mixdubbel 5.

Deze jubileum editie van het toernooi werd er een om nooit te vergeten, vooral ook door het stormachtige weer op afgelopen zaterdag. Dankzij de hulp van de tennisvereniging Wilnis konden gelukkig alle nog resterende wedstrijden tijdig gespeeld worden en hoefde alleen de traditionele BBQ verplaatst te worden naar zondag. Onder het genot van een hapje en een drankje kon op de finale dag genoten worden van schitterende tennispartijen! Er werd hard gestreden om de titel en de eer van het kampioenschap in de categorieën 2 t/m 8, zowel in enkel, dubbel en mixdubbel wedstrijden door een grote groep tennissers uit alle windstreken.

Het hoogtepunt was de finale in de hoogste categorie 2 heren tussen Yoeri Mayer en Steffan Kokkelink. Yoeri Mayer, lid van het organiserende VLTV en tennisleraar aldaar, schreef na een reeks mislukte pogingen in voorgaande jaren eindelijk en overtuigend het Plassentoernooi op zijn naam. Hij had nog geen anderhalf uur nodig om met 6-3, 6-2 de titel binnen te halen. Ook bij de hoogste categorie 3 dames werd het kampioenschap door VLTV lid Natasja Terpstra binnengehaald. In haar laatste partij wist zij met 6-1, 6-3 te winnen van Christa Hemelaar en haalde ook samen met Martin de Jong de titel in gemengd dubbel 3 binnen.

Ook bij de veteranen waren vele mooie partijen te zien en werd er hard gestreden om het kampioenschap. In gemengd dubbel 5 zijn Leonie Bazen en Leo Heldoorn ongeslagen kampioen geworden en Petra Duits en Wim Hulsbos tweede.

Toptennis, veel gezelligheid en fantastisch eten!

Een mooier geschenk konden Yoeri Mayer en Natasja Terpstra hun jubilerende club VLTV niet geven met het binnenhalen van hun titels! Maar naast toptennis en veel gezelligheid kon er ook dit jaar weer genoten worden van culinaire verrassingen tegen zeer aantrekkelijke prijzen, verzorgd door topkoks uit de omgeving samen met een grote groep vrijwilligers. Het is een drukke, maar ook zeer gezellige week geworden. Op naar het volgende jubileum!

Zie voor meer informatie en de uitslagen de sites: www.plassentoernooi.nl en voor de veteranen: www.plassentoernooi55plus.nl

Links Yoeri Mayer, winnaar finale heren enkel 2 en rechts Steffan Kokkelink tweede. Midden Toine Linders, toernooi directeur.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Yoeri Mayer wint jubileum Plassentoernooi VLTV!

Afgelopen week heeft het 40ste Plassentoernooi plaats gevonden op het tenniscomplex Molmhoek te Vinkeveen. Voor dit tot in de verre omtrek bekende toernooi hadden zich maar liefst 350 senioren ingeschreven. Ook het veteranen Plassentoernooi wat overdag plaats vond, was weer goed gevuld, waarmee het tot een van de grootste en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: