001 -Family
Yoga en schilderen op de Vinkeveense Plassen

Yoga en schilderen op de Vinkeveense Plassen


Geplaatst op: 31 juli 2015

Atelier54 organiseert 20 augustus samen met Marleen Overbeeke, een yogadocente uit Leiden, een middag op de Vinkeveense Plassen. Water, wolken, bootjes, wat wil een mens nog meer? Nooit yoga gedaan of nooit geschilderd? Maakt niet uit. Iedereen kan meedoen.

De yoga en het schilderen is ter ontspanning en gericht op het activeren van je creativiteit. Geen yogamatje en geen schilderspullen? Vermeld het bij de aanmelding en het wordt voor je verzorgd. Je kunt er ook voor kiezen om alleen yoga of schilderen te doen.

We gaan op 20 augustus van 14.00 uur tot 17.00 uur.
We verzamelen om 13.45 uur bij Klinkhamer, Eiland 4. Aanmelden kan via de mail; annie.overbeeke@atelier54.euof telefonisch: 0652021499.
Je krijgt een bevestigingsmail met daarin het rekeningnummer om te betalen. De kosten zijn € 15,00. Eventuele bijdrage schilderspullen € 10,00.
Je komt op de fiets of met de auto naar Klinkhamer ( op de Baambrugse Zuwe), je neemt je matje en schilderspulletjes mee en wordt met de boot overgevaren.
Koffie, thee en water is aanwezig.

Mocht het onverhoopt dramatisch regenen dan sturen we ’s morgens een mail. Meer info op www.atelier54.eu


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Yoga en schilderen op de Vinkeveense Plassen

Atelier54 organiseert 20 augustus samen met Marleen Overbeeke, een yogadocente uit Leiden, een middag op de Vinkeveense Plassen. Water, wolken, bootjes, wat wil een mens nog meer? Nooit yoga gedaan of nooit geschilderd? Maakt niet uit. Iedereen kan meedoen. De yoga en het schilderen is ter ontspanning en gericht op … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: