Thijn met zijn sponsorkaart van de Ride for the Roses. Hij heeft de kaart al helemaal vol.

Dienst Samen-op-Weg kerk speciaal vroeger voor Ride for the Roses


Geplaatst op: 3 augustus 2015

‘Wij willen ook meedoen en bijdragen aan strijd tegen kanker’

Op 6 september zal vanuit Aalsmeer de Ride for the Roses plaats vinden. Deze bekende fietstocht is bedoeld om aandacht te vragen en geld op te brengen voor onderzoek naar kanker. Omdat veel van de mensen die onze kerk bezoeken in familie- of vriendenkring te maken krijgen met deze verschrikkelijke ziekte, heeft de kerkenraad van de Samen-op-Weg gemeente besloten om op hun eigen wijze mee te doen met deze actie. In de kerkdienst van 6 september zal daarom bijzondere aandacht gegeven worden aan de omgang met ernstige levensbedreigende ziekten zoals kanker. Het betekent ook, dat de dienst een half uur eerder zal beginnen om iedereen de gelegenheid te geven mee te fietsen met de tocht van 25, 50 of 100 kilometer.

Carin Bremer, van de Samen-op-Weg gemeente in Kudelstaart, organiseert, samen met predikant Hans van Dalen, het mee doen aan de Ride for the Roses. Carin Bremer: “De kerkdienst begint eerder, om vervolgens met de jeugd en ook ouderen vanuit de kerk mee te doen aan de Ride for the Roses. Wij willen ook meedoen en bijdragen aan de strijd tegen kanker. Drie weken geleden is er tijdens de kerkdienst een presentatie gegeven door de RIDE. We hebben een eigen team ‘Samen Op Weg Kudelstaart’. Voor kinderen, die in staat zijn om 25 of zelfs 50 kilometer te fietsen is er een speciale sponsoractie. We hopen zo veel geld in te zamelen voor dit goede doel en roepen ook andere kerken, bedrijven en fietsers op zich in te schrijven of KWF te sponsoren. ”

Inschrijven of sponsoren voor Ride for the Roses kan nog steeds
En wil je niet fietsen maar wel iets doen. Meld je dan als vrijwilliger, sponsor, donateur of fan. Meer informatie over de verschillende toertochten en de cycletour van 100 kilometer is te vinden op www.ridefortheroses.nl. Daar kun je je ook inschrijven en je eigen ‘Mijn Ride-pagina’ aanmaken. Want als iedereen zich een beetje laat sponsoren, zorgen we samen voor een indrukwekkend bedrag voor het KWF. Meer onderzoek naar kanker betekent meer kwaliteit van leven.

Thijn met zijn sponsorkaart van de Ride for the Roses. Hij heeft de kaart al helemaal vol.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Dienst Samen-op-Weg kerk speciaal vroeger voor Ride for the Roses

‘Wij willen ook meedoen en bijdragen aan strijd tegen kanker’ Op 6 september zal vanuit Aalsmeer de Ride for the Roses plaats vinden. Deze bekende fietstocht is bedoeld om aandacht te vragen en geld op te brengen voor onderzoek naar kanker. Omdat veel van de mensen die onze kerk bezoeken … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: