001 -Family
De

De "Samenloop voor Hoop" in Amsterdam


Geplaatst op: 3 augustus 2015


Voor de derde keer trof mij het noodlot en vecht ik tegen kanker. Ik ben positief en probeer ook iets terug te doen voor de zorg die ik krijg. Ik loop mee met de ‘samenloop voor hoop’., een sponsorloop op 14/15 augustus 2015 in Amsterdam. Hiervoor zoek ik nog sponsoren. Hieronder kunt u lezen wat dit evenement inhoudt. Ik heb al diverse bedrijven benaderd om mij en mijn 15 lopers te sponsoren.

Albert Heijn Vinkeveen sponsort ons ontbijt.
Jumbo Vinkeveen onze lunch
Heman Verhuurservice verzorgt kosteloos een tent voor mijn team.

Financiele bijdragen komen niet alleen uit mijn eigen sociale netwerk, maar ook van de bedrijven:
IJssalon de IJsbeer Vinkeveen
Zeilschool de Vinkeveense Plassen
TrikeCentrum Vinkeveen
Joan Arends Vastgoedbemiddeling en advies
Van Schie B.V.
MZ beveiliging
Erik Streefkerk, chefkok
Makelaardij De Witte

Wat is SamenLoop voor Hoop?

Vier het leven, herdenk en sta op tegen kanker
Op verschillende plaatsen in Nederland organiseren vrijwilligers een SamenLoop voor Hoop. 24 uur lang maken teams op een parcours gezamenlijk een lange wandeling. Deze estafette staat symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Daarmee halen ze geld op voor KWF Kankerbestrijding.

Wij hebben het project geadopteerd. De opbrengsten van de SamenLoop voor Hoop in Amsterdam gaan naar het project project “Personalized Medicine” van het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis.

Er wordt niet alleen gewandeld, de teams hebben ook kraampjes met (zelfgemaakte) spulletjes, hapjes en drankjes. Er zijn leuke activiteiten en lokale artiesten zorgen voor spetterende optredens.

De eregasten bij SamenLoop voor Hoop zijn (ex-)kankerpatiënten, ook wel survivors genoemd. Zij zijn het hele weekend het middelpunt.

Feest van hoop
De 24 uur van SamenLoop voor Hoop zijn gezellig, ontroerend en inspirerend. Met het evenement vieren we een ‘feest van hoop’. We vieren dat veel mensen kanker al overleven en dat we iets tegen deze ziekte kunnen doen. Tegelijkertijd steunen we (ex-)kankerpatiënten en herdenken we overledenen. We geven voorlichting over kanker en zamelen geld in voor kankeronderzoek. Samen maken we een verschil.

Wat zijn de hoogtepunten?
•De Openingsceremonie met survivors: onder warme aanmoediging lopen alle survivors samen de eerste ronde van het evenement.
•De indrukwekkende Kaarsenceremonie: als het donker is, worden alle kaarsen aangestoken. Een prachtig moment van herdenking.
•De feestelijke Slotceremonie: het zit erop! Na een bijzondere 24 uur loopt iedereen samen deze laatste ronde.

Doe ook mee!

Er zijn verschillende nog manieren om de gezelligheid en saamhorigheid van deze SamenLoop voor Hoop te ervaren en te steunen:

  • Kom langs! We lopen op het terrein van Undercurrent, papaverweg 265 in Amsterdam-Noord.
  • Sponsor mijn team “Team Nens”. Hiervoor kunt u contact met mij opnemen via emailadres nensveenstra@hotmail.com of telefonisch via 06-54386282. Bedrijven kunnen uiteraard een factuur krijgen.


Bijlage
samenloop-voor-hoop

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De "Samenloop voor Hoop" in Amsterdam

Voor de derde keer trof mij het noodlot en vecht ik tegen kanker. Ik ben positief en probeer ook iets terug te doen voor de zorg die ik krijg. Ik loop mee met de ‘samenloop voor hoop’., een sponsorloop op 14/15 augustus 2015 in Amsterdam. Hiervoor zoek ik nog sponsoren. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: