001 -Family
Lotte Zethof, Only Friends en Robert van Rijn op Radio Aalsmeer

Lotte Zethof, Only Friends en Robert van Rijn op Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 4 augustus 2015

AALSMEER – Deze week zit de programmering van Radio Aalsmeer bomvol met leuke interviews. Zo nemen onder meer Lotte Zethof, vrijwilligers van Only Friends en Robert van Rijn plaats achter de microfoon. Maar uiteraard worden ook de muziekliefhebbers niet vergeten. De dj’s van ‘DakVanJeHouse-Mix’ hebben voor vrijdagavond van 23.00 tot 00.00 uur weer een gloednieuwe housemix voor je in elkaar gezet en Meindert van der Zwaard draait donderdag van 18.00 tot 19.00 uur wederom de beste Nederlandstalige muziek.

Rolstoelhockey en wijkagent
De programmamakers van ‘Halte Zwarteweg’ zijn terug van vakantie. Tijdens hun eerste uitzending na de zomerstop hebben zij direct al zeer boeiend interview op het programma staan. Donderdag 6 augustus van 18.00 tot 19.00 uur wordt namelijk een interview met twee vrijwilligers van Only Friends uitgezonden. De vrijwilligers begeleiden spelers van het rolstoelhockey en vertellen over hoe het is om jonge sporters (met een handicap) te ondersteunen. Ook jeugdprogramma ‘Let’sGo2theDisco’ staat vrijdag 7 augustus van 18.00 tot 19.00 uur grotendeels in het teken van sport. Lotte Zethof en haar vader Richard komen samen vertellen over hun acties voor Ride for the Roses. Maar ook Erik van der Brun, wijkagent van Aalsmeer Centrum, is te gast. Hij gaat in op hoe veilig naar school te gaan.

Muzikale politicus en social media
Bij de zomerspecial van ‘Aalsmeer Politiek’ op zaterdag 8 augustus van 12.00 tot 13.00 uur is Robert van Rijn (VVD) te gast. Hij laat zijn favoriete muziek, met toelichting, horen. En ook maandag 10 augustus zijn er diverse gasten van de partij. Tijdens ‘Uur van Puur’ van 18.00 tot 19.00 uur schuift een nog nader bekend te maken gast aan om te vertellen over social media. Bij ‘Door de Mangel’ van 19.00 tot 20.00 uur is het Lotte Borgman die plaats mag nemen achter de microfoon (herhaling). Bij ‘De top 10 van…’ mag ook deze week weer een Aalsmeerder zijn of haar muzikale top 10 laten horen (houd onze website in de gaten voor wie dit zal zijn). In verband met een zomerstop wordt op het tijdstip van ‘Vrijdagavondcafé’ (vrijdag 21.00 – 23.00 uur) zomerse muziek uitgezonden.

Frequenties en terugluisteren
Radio Aalsmeer is de lokale omroep van Aalsmeer en omgeving. De omroep is te beluisteren via 105.9 FM in de ether, 99.0 FM op de kabel en via de livestream op de website: www.radioaalsmeer.nl. Elke avond en in het weekend overdag brengt Radio Aalsmeer informatieve en interessante programma’s. In de nacht en doordeweeks overdag kunt u genieten van fijne muziek. Uitzendingen zijn terug te beluisteren via de website. Volg Radio Aalsmeer ook op Twitter (@RadioAalsmeer) en Facebook (www.facebook.com/radioaalsmeer)

 Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Lotte Zethof, Only Friends en Robert van Rijn op Radio Aalsmeer

AALSMEER – Deze week zit de programmering van Radio Aalsmeer bomvol met leuke interviews. Zo nemen onder meer Lotte Zethof, vrijwilligers van Only Friends en Robert van Rijn plaats achter de microfoon. Maar uiteraard worden ook de muziekliefhebbers niet vergeten. De dj’s van ‘DakVanJeHouse-Mix’ hebben voor vrijdagavond van 23.00 tot … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: