001 -Family
De Loods start fris met parfum!

De Loods start fris met parfum!


Geplaatst op: 4 augustus 2015


Winkelen bij De Loods wordt straks een nog groter feest. De kledingexpert van Mijdrecht zal jullie tijdens de opening van hun nieuwe pand in oktober niet alleen verrassen met een hele nieuwe fashion store, maar ook met een ware PARFUM CORNER!

Naar aanleiding van het ‘De Loods Discovery’ onderzoek, uitgevoerd door Rona Simmelink, met daarin de vraag waar De Loods haar klanten nog blijer mee kan maken was dit het KEY-element. Naast de kleding shop je straks ook een scala aan heerlijke parfum voor zowel dames als heren. Deskundig getraind De Loods personeel zal je voorzien van advies en zorgen dat jouw parfum door het inpakken een klein kunstwerk om te geven wordt. Vanaf oktober weet jij dus nu waar je moet zijn voor jouw cadeaus!

De Loods is druk bezig met de inkoop van de heren en dames parfum en hiervoor doen zij graag weer een beroep op jullie! Op hun Facebook pagina hebben zij een oproep geplaatst, welke parfum jij graag terugziet in hun aanbod. Reageer snel zodat ook jouw ‘favorite fragrance’ te verkrijgen is in hun shop! Ervaar binnenkort de luxe en het gemak van een parfumerie bij De Loods!

Reageer op de Facebook pagina via deze link: https://www.facebook.com/deloodsfashion

 


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Loods start fris met parfum!

Winkelen bij De Loods wordt straks een nog groter feest. De kledingexpert van Mijdrecht zal jullie tijdens de opening van hun nieuwe pand in oktober niet alleen verrassen met een hele nieuwe fashion store, maar ook met een ware PARFUM CORNER!Naar aanleiding van het ‘De Loods Discovery’ onderzoek, uitgevoerd door … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: