001 -Family
Gemeentehuis Aalsmeer klaar voor fietstocht Ride for the Roses

Gemeentehuis Aalsmeer klaar voor fietstocht Ride for the Roses


Geplaatst op: 5 augustus 2015

'Schrijf je nu in voor het goede doel, want er kunnen nog veel meer fietsers bij’

Als gastgemeente voor de 18e editie van de Ride for the Roses doet de gemeente Aalsmeer er alles aan om haar steentje bij te dragen om het grote wielerevenement voor het KWF tot een succes te maken. Naast het meedenken en adviseren over onder andere veiligheid, vergunningen en routes, zorgt de gemeente er ook voor dat de Ride for the Roses voldoende aandacht krijgt.

Voor het gemeentehuis van Aalsmeer staat een rode Ride for the Roses-fiets. Aan het gemeentehuis hangt een spandoek met de tekst 'Schrijf je nu in voor de Ride for the Roses op 6 september'. Niemand kan er meer omheen, want deze fietstocht voor het goede doel kan nog wel wat extra inschrijvingen gebruiken. Hoe meer fietsers, hoe beter voor het KWF.

Mooie route langs plassen en door groene omgeving
Net als in 2011 is Aalsmeer dit jaar gastgemeente en de start en finish vinden plaats bij FloraHolland. Deelnemers kunnen zich inschrijven voor een cycletour van 100 kilometer en toerfietsers kunnen een rondje van 25 of 50 kilometer fietsen.

De toertocht van 25 kilometer is een 'rondje Westeinder' en de 50 kilometer verlengt langs de Braassemermeer via Roelofarendsveen, Hoogmade en Woubrugge. Alle deelnemers, van jong tot oud, getraind of ongetraind, kunnen genieten van een mooi landelijk stukje Noord- en Zuid-Holland. Wielrenners kunnen zich opgeven voor de 100 kilometer cycletour die vanuit Aalsmeer door de Haarlemmermeer voert en via Haarlem, Amsterdam, Amstelveen en Uithoorn weer eindigt in Aalsmeer. Een verrassende route in een verstedelijkt gebied met ook een mooi stuk natuur.

Sponsors, vrijwilligers en fietsers nodig
Wilt u iets doen voor de Ride for the Roses of meefietsen? Kijk op: www.ridefortheroses.nl.

Op 6 september vindt de 18e editie van de Ride for the Roses plaats. Voor de tweede keer is Aalsmeer gastgemeente van dit bijzondere wielerevenement voor het goede doel. Start en finish zijn in de bloemenveiling van FloraHolland. Met afstanden van 100, 50 en 25 km kan iedereen meedoen. Fiets mee voor het goede doel en help zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. En dat is hard nodig, want nog steeds wordt één op de drie Nederlanders getroffen door deze ziekte. Elke deelnemer krijgt aan de finish een roos die symbool staat voor een morgen voor iedereen. Jaarlijks doen zo’n 12.000 fietsers mee.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gemeentehuis Aalsmeer klaar voor fietstocht Ride for the Roses

'Schrijf je nu in voor het goede doel, want er kunnen nog veel meer fietsers bij’ Als gastgemeente voor de 18e editie van de Ride for the Roses doet de gemeente Aalsmeer er alles aan om haar steentje bij te dragen om het grote wielerevenement voor het KWF tot een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: