001 - Escaperoom aglemeen

Ruimte in de agenda


Geplaatst op: 7 augustus 2015

De roep om vrijwilligers klinkt steeds luider. Dat merkt Mantelzorg & Meer dagelijks.
Heeft u ruimte in uw agenda en wilt u zich inzetten voor mensen met een chronische ziekte of een beperking? Even naar buiten, samen boodschappen doen, thuis koffie drinken en praten of samen een leuke activiteit ondernemen. Het is fijn als u een zorgachtergrond heeft, maar het is niet noodzakelijk. Wat telt is dat u graag iets voor een ander betekent. Deze mensen willen er met u graag op uit, gaat u mee?

Onze Coördinator Vrijwilligers maakt graag kennis met u. Samen bespreekt u wat u wilt en wie het best bij u past. Een match op maat dus! Wij bieden u training, professionele begeleiding en onkostenvergoeding. Voor informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met Mantelzorg & Meer, 020 333 53 53, via e-mail info@mantelzorgenmeer.nl of bezoek www.mantelzorgenmeer.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Ruimte in de agenda

De roep om vrijwilligers klinkt steeds luider. Dat merkt Mantelzorg & Meer dagelijks.Heeft u ruimte in uw agenda en wilt u zich inzetten voor mensen met een chronische ziekte of een beperking? Even naar buiten, samen boodschappen doen, thuis koffie drinken en praten of samen een leuke activiteit ondernemen. Het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: