001 -Family
Foto: www.H2MF.nl

Netwerken loont @BorrelAalsmeer


Geplaatst op: 10 augustus 2015

Donderdag 13 augustus a.s. vindt de 33ste editie van de netwerkbijeenkomst plaats. Het netwerken gaat ook in de zomervakantie door en elke keer worden er weer opdrachten vergeven, vacatures ingevuld en gaan de netwerkers met inspiratie en opgedane contacten naar huis. Aankomende editie netwerken onder het genot van een hapje en drankje op het dakterras van Restaurant Welkom Thuis. Iedereen is welkom op de netwerkbijeenkomst, ook werkzoekenden en entree is gratis.

Netwerkspel
Vanaf 17.00 uur zijn de netwerkers welkom en om 18.15 uur start het Netwerkspel voor de geïnteresseerden. Je stelt je zoekvraag en wisselt visitekaartjes gedurende 15 minuten uit. Na afloop van het netwerkspel zoek je de relaties op die positief op je zoekvraag hebben geantwoord en ga je het gesprek in.

Dagschotel
Vanaf 17.00 uur kan er voor 12,50 euro een dagschotel besteld worden en staat om 20.00 uur een lange tafel klaar om met de netwerkers samen te dineren. Deelname is niet verplicht. Dit keer staat er een Wagyu burger of een scholfilet gevuld met zalm & frites en salade op de menukaart.

Aanmelden
Aanmelden is NIET verplicht maar altijd fijn i.v.m. de hoeveelheid hapjes. Je kan je aanmelden door een e-mail te sturen naar info@borrelaalsmeer.nl. Ben je verhinderd, noteer 10 september, 8 oktober en 12 november a.s. in de agenda, elke 2e donderdag van de maand!

Netwerken tijdens SAIL2015
Het is ook mogelijk om tijdens Sail 2015 te netwerken op de MS de Jordaan. Meer informatie over dit speciale all inclusive netwerkboottocht en vaart alle tall ships van dichtbij kan je vinden op www.borrelaalsmeer.nl.

Foto: www.H2MF.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Netwerken loont @BorrelAalsmeer

Donderdag 13 augustus a.s. vindt de 33ste editie van de netwerkbijeenkomst plaats. Het netwerken gaat ook in de zomervakantie door en elke keer worden er weer opdrachten vergeven, vacatures ingevuld en gaan de netwerkers met inspiratie en opgedane contacten naar huis. Aankomende editie netwerken onder het genot van een hapje … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: