001 -Family
VZOD begint weer met trainen, ook iets voor jou?

VZOD begint weer met trainen, ook iets voor jou?


Geplaatst op: 10 augustus 2015

Maandag 17 augustus beginnen de scholen weer in Aalsmeer en Kudelstaart. Tegelijk met de scholen begint een nieuw korfbalseizoen bij VZOD in Kudelstaart. De korfbalsport groeit in Aalsmeer en Kudelstaart en wij zijn op zoek naar nog meer leden die veel plezier kunnen beleven aan het korfballen bij VZOD.

VZOD is een gezellige vereniging waarbij sporten en plezier hebben hand in hand gaan. Na het vorige seizoen waarin vele teams kampioen mochten worden waaronder VZOD 1, staat de jeugd te trappelen om weer te gaan korfballen. Op ons mooie complex aan de Wim Kandreef zal het maandagavond 17 augustus een drukte van belang zijn. Lijkt korfbal je wat voor uzelf of voor uw kind, dan mag er altijd drie keer gratis mee worden getraind.

De jongste groep zijn de F pupillen (groep 3 en 4). Zij trainen op maandag om half 7. Ook om half 7 start de grote groep met E pupillen. De E-tjes zitten over het algemeen in groep 5 en 6. Om kwart voor 7 starten de D pupillen. In de D pupillen zit je in groep 7 en 8. Om 8 uur starten de aspiranten voor de kinderen die al op het voortgezet onderwijs zitten. Ook in die groep kunnen wij zeker nog spelers gebruiken. Vanaf de E jeugd wordt er twee keer per week getraind, op maandag en op donderdag. Ook leuk is het recreantenteam van VZOD. Vanaf kwart voor negen trainen zij op maandag in een ongedwongen sfeer. Erg gezellig. Meer informatie over VZOD vindt u op onze website www.vzod.nl


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

VZOD begint weer met trainen, ook iets voor jou?

Maandag 17 augustus beginnen de scholen weer in Aalsmeer en Kudelstaart. Tegelijk met de scholen begint een nieuw korfbalseizoen bij VZOD in Kudelstaart. De korfbalsport groeit in Aalsmeer en Kudelstaart en wij zijn op zoek naar nog meer leden die veel plezier kunnen beleven aan het korfballen bij VZOD. VZOD … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: