001 -Family
Netwerken en varen met @BorrelAalsmeer tijdens SAIL 2015 langs alle Tallships op 20 augustus a.s.

Netwerken en varen met @BorrelAalsmeer tijdens SAIL 2015 langs alle Tallships op 20 augustus a.s.


Geplaatst op: 10 augustus 2015

Het grootste nautische evenement ter wereld vindt om de 5 jaar plaats in Amsterdam en van woensdag 19 t/m zondag 23 augustus staat Amsterdam in het teken van de mooiste tallships, windjammers, historische vaartuigen en alles wat maar drijft en dobbert.

'Netwerkorganisatie BorrelAalsmeer wist een optie te krijgen op MS De Jordaan voor de avondvaart van donderdag 20 augustus a.s. http://msdejordaan.nl/sail-borrelaalsmeer/

Om 19.00 uur stappen de netwerkers op de MS de Jordaan, welke ligt aangemeerd in de Houthaven in Amsterdam en wordt daarna koers gezet richting de Skyline van Amsterdam en het evenemententerrein van SAIL 2015. Voor entertainment tijdens deze vaart wordt gezorgd door Eddie & Nancy én Luc Meijer met een medley van typisch Amsterdamse meezing liedjes en staat er een Hollands Buffet klaar.

Als geaccrediteerd partner heeft de MS de Jordaan toegang tot de IJ-haven en krijgen de netwerkers alle tijd om deTall-ships van dichtbij vanaf het water te bekijken. Halverwege de IJ-Haven zullen Eddie & Nancy én Luc Meijer op het speciaal daarvoor gemaakte podium bovenop de stuurhut een muzikale ode brengen aan de stad Amsterdam.

Rond 22:30 uur maakt de MS Jordaan zich op voor het bijwonen van het spectaculaire vuurwerk waarmee SAIL Amsterdam de SAIL-dagen afsluit. De MS De Jordaan zal haar best doen een prominente positie op het IJ te bemachtigen om maar niets van het vuurwerk te missen. De avond wordt afgesloten met een overheerlijk nagerecht en likeurtje.

BorrelAalsmeer mag dit bijzondere en volledig verzorgde arrangement aanbieden voor een speciale prijs van 135 euro incl. BTW Inclusief dinerbuffet, drinken, borrelhappen entertainment etc. Voor meer informatie. Neem voor groepskorting vanaf 10 personen contact op met Ingrid Claasen via info@borrelaalsmeer.nl : http://msdejordaan.nl/sail-borrelaalsmeer/Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Netwerken en varen met @BorrelAalsmeer tijdens SAIL 2015 langs alle Tallships op 20 augustus a.s.

Het grootste nautische evenement ter wereld vindt om de 5 jaar plaats in Amsterdam en van woensdag 19 t/m zondag 23 augustus staat Amsterdam in het teken van de mooiste tallships, windjammers, historische vaartuigen en alles wat maar drijft en dobbert. 'Netwerkorganisatie BorrelAalsmeer wist een optie te krijgen op MS … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: