Karwei
Foto: Sophia Ettekoven

St. Tjitze Hesselius: Cultureel uitje smaakt naar meer


Geplaatst op: 10 augustus 2015

Na de inspirerende lezingen van Beeldend Kunstenaar Jenneke van Wijngaarden was het op 6 augustus eindelijk zover, 50 alleengaande ouderen brachten een bezoek aan het Kröller Muller Museum en de beeldentuin. Het mooie weer en de prachtige kunst zorgden voor een onvergetelijke dag.

Om 9.00 uur vertrokken we met de bus van Wintours richting Otterlo. Daar aangekomen kregen de gasten natuurlijk eerst een kop koffie met een lekker stuk taart. De verdeling werd gemaakt: de helft van de gasten ging op pad om het Kröller Muller Museum te bezoeken en de andere helft ging eerst naar de Beeldentuin met Jenneke voor een rondleiding.

Eenmaal terug voor de lunch werden tussen de gasten de nodige tips en suggesties uitgewisseld over beelden en schilderijen die beslist bekeken moesten worden. Na de heerlijke lunch werden de groepen omgeruild, ondanks de warmte waren de gasten allemaal nog steeds vol enthousiasme, rolstoelen werden geduwd en men lette goed op elkaar, fantastisch om te zien.

De tijd ging snel, nog even uitpuffen onder het genot van een ijsje en daarna terug in de bus, waar chauffeur Peter Winters ons weer veilig naar Mijdrecht bracht. Onderweg werd er al uitgebreid gesproken over een vervolg, want dit was zeker voor herhaling vatbaar.

Foto: Sophia Ettekoven

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

St. Tjitze Hesselius: Cultureel uitje smaakt naar meer

Na de inspirerende lezingen van Beeldend Kunstenaar Jenneke van Wijngaarden was het op 6 augustus eindelijk zover, 50 alleengaande ouderen brachten een bezoek aan het Kröller Muller Museum en de beeldentuin. Het mooie weer en de prachtige kunst zorgden voor een onvergetelijke dag. Om 9.00 uur vertrokken we met de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: