001 -Family
Onderhoudswerkzaamheden aan waterleiding Oosteinderweg Aalsmeer

Onderhoudswerkzaamheden aan waterleiding Oosteinderweg Aalsmeer


Geplaatst op: 11 augustus 2015

Drinkwaterbedrijf PWN start op 24 augustus met het vervangen van de waterleiding in de Oosteinderweg tussen de Mr. Jac. Takkade en de Bosrandweg in Aalsmeer. De aannemer die het werk gaat uitvoeren is Van Den Heuvel aannemersbedrijf uit Heesch. Eerst zal de aannemer het ketenpark en opslag inrichten. Op 26 augustus zal de eerste schep in de grond gaan op de kruising Takkade – Oosteinderweg. Oplevering moet volgens planning voor 15 december zijn. Het eerste gedeelte tot de Noordpolderweg wordt met verkeerslichten uitgevoerd zodat al het verkeer er langs kan. Deze verkeerslichten zijn in principe alleen voor overdag en zijn buiten werktijden niet nodig. Het tweede stuk voorbij de Noordpolderweg wordt met een voorrangsregeling uitgevoerd.

Onderbreking drinkwaterlevering en overige hinder
Wanneer de drinkwaterlevering tijdelijk onderbroken wordt krijgen bewoners van tevoren bericht via een huis-aan-huis bezorgde kaart. Op deze kaart staan zowel de datum als de tijd aangegeven van de onderbreking. Wanneer inwoners sterk afhankelijk zijn van de drinkwaterlevering, of dat het tijdelijk afsluiten van het water problemen oplevert voor de bedrijfsvoering, dan hoort PWN dat graag op de dag dat u de kaart ontvangt of zo kort mogelijk daarna. PWN is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur op het telefoonnummer 0900 406 07 00 (de kosten voor dit telefoonnummer zijn te vinden op www.pwn.nl/contact).

De kans bestaat dat door de werkzaamheden korte tijd bruin water ontstaat. Bruin water is niet schadelijk voor de gezondheid, maar kan wel vervelend zijn voor uw wasgoed. Meer informatie en tips zijn te vinden op de website www.pwn.nl.

Naast een onderbreking van de drinkwaterlevering zijn tijdens deze periode ook verkeersmaatregelen van toepassing. Een deel van de parkeervakken is tijdens de werkzaamheden niet te gebruiken en bij de inritten van de huizen kan overlast ondervonden worden. PWN zal zijn uiterste best doen om de overlast tot een minimum te beperken. Contactpersoon van deze werkzaamheden bij PWN is Johan Cohen regiomedewerker drinkwater te bereiken via telefoonnummer 0900 406 07 00.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Onderhoudswerkzaamheden aan waterleiding Oosteinderweg Aalsmeer

Drinkwaterbedrijf PWN start op 24 augustus met het vervangen van de waterleiding in de Oosteinderweg tussen de Mr. Jac. Takkade en de Bosrandweg in Aalsmeer. De aannemer die het werk gaat uitvoeren is Van Den Heuvel aannemersbedrijf uit Heesch. Eerst zal de aannemer het ketenpark en opslag inrichten. Op 26 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: