001 - Hema
Ride for the Roses-motor te koop

Ride for the Roses-motor te koop


Geplaatst op: 12 augustus 2015

Elke deelnemer die de Ride for the Roses een keer heeft mee gefietst kent de ‘rozenmotor.’ Jaar in jaar uit rijdt deze motor voor het peloton uit van de 100 kilometer en is daardoor een waar symbool van het evenement geworden. En deze speciale motor is nu te koop.

Dit is een unieke mogelijkheid om een stukje historie van dit evenement te kopen en daarbij ook iets te doen voor het goede doel, want een deel van de opbrengst gaat naar de Ride for the Roses. Hierdoor worden er nog meer onderzoeken mogelijk waardoor er minder mensen aan kanker overlijden en de kwaliteit van hun leven verbetert.

Het betreft een Harley Davidson Heritage Softail uit bouwjaar 1995. De kilometerstand is 36.000. De motor is goed onderhouden en in goede staat. Er mag op de motor geboden worden waarbij het beginbedrag € 10.000 bedraagt. Alles wat de motor meer oplevert gaat naar het KWF.

Wie weet rijd jij volgend jaar met deze speciale motor vol met rozen mee met de 19e editie van de Ride for the Roses.

Meer informatie is te vinden op www.ridefortheroses.nlLaatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Ride for the Roses-motor te koop

Elke deelnemer die de Ride for the Roses een keer heeft mee gefietst kent de ‘rozenmotor.’ Jaar in jaar uit rijdt deze motor voor het peloton uit van de 100 kilometer en is daardoor een waar symbool van het evenement geworden. En deze speciale motor is nu te koop. Dit … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: