001 - Escaperoom aglemeen
Spel en Sport DRV start in Amstelhoek

Spel en Sport DRV start in Amstelhoek


Geplaatst op: 14 augustus 2015

Met ingang van het nieuwe sportieve seizoen start Spel en Sport met een nieuwe aanpak van bewegen voor senioren: Functioneel Trainen.

Speciaal voor Amstelhoekers vanaf ± 60 jaar start een programma waarbij het de bedoeling is dat je fit en vrolijk richting je ouwe dag gaat.
In nette bewoordingen: Het Functioneel Trainingsprogramma is een preventief groepsprogramma op maat gericht op het behouden van zelfredzaamheid.

Functioneel Trainen richt zich op alle lichaamssystemen en is geschikt ter voorkoming van algemene ouderdoms- problemen. Achteruitgang kan worden afgeremd of vertraagd.
Zelfvertrouwen wordt door een verbeterde lichamelijk conditie verbeterd.

Spel en Sport staat voor plezier in bewegen en sámen bewegen, maar het gaat allemaal wel over werken aan een fit lichaam. Met deze nieuwe methode wordt er ondanks dat er gezellig in een groep wordt bewogen toch aandacht besteed aan wat eenieder persoonlijk nodig heeft of wil bereiken.
Groepsgym op maat dus.

Buurtvereniging Ons Streven stelt zijn buurthuis voor dit doel ter beschikking en zo komt het dat er al snel gestart kan worden. Op dinsdagmiddag 15 september is er om 14.30 uur een info- en testmiddag en twee weken later starten de lessen. Gedurende 3 maanden wordt er dan getraind en na die periode kan men de vooruitgang d.m.v. testen meten.

Nieuwsgierig geworden ? Wilt u weten hoe u nog lang fit kunt blijven?
Geef u op voor de info/test middag op tel nr. 06 21918353.
De kosten bedragen 3 euro (incl. kopje koffie/thee).
Voor de testen kunt u het beste makkelijke kleding en schoenen dragen.

 


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Spel en Sport DRV start in Amstelhoek

Met ingang van het nieuwe sportieve seizoen start Spel en Sport met een nieuwe aanpak van bewegen voor senioren: Functioneel Trainen.Speciaal voor Amstelhoekers vanaf ± 60 jaar start een programma waarbij het de bedoeling is dat je fit en vrolijk richting je ouwe dag gaat.In nette bewoordingen: Het Functioneel Trainingsprogramma … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: