001 -Family
Lezing Griet op de Beeck in Bibliotheek Amstelland

Lezing Griet op de Beeck in Bibliotheek Amstelland


Geplaatst op: 14 augustus 2015

Kom hier dat ik u kus

Aalsmeer, 14 augustus – Kom hier dat ik u kus is de nieuwste roman van Griet op de Beeck. Zij debuteerde als romanschrijfster in 2013 met Vele hemels boven de zevende. Op woensdag 26 augustus komt zij in bibliotheek Amstelveen Stadsplein vertellen over haar, tot Boek van de Maand in DWDD verkozen, nieuwste roman.

Het verhaal gaat over Mona; als kind, als vierentwintigjarige en als vijfendertig jarige. Een verhaal over waarom we worden wie we zijn, geschreven met humor, scherpte en veel schaamteloze eerlijkheid. Over ouders en kinderen, kapotte mensen en hoe zij ongewild anderen ook kapotmaken. Over waar verantwoordelijkheid eindigt en schuld begint. Over geheimen en eenzaamheid, ziekte en zwijgen en de gevaren van sterk zijn. Over vergeten en niet kunnen vergeten, jezelf durven redden en natuurlijk ook nog over de liefde. Omdat dat alles is wat we hebben – of toch bijna.

'Kom hier dat ik u kus is als een film waar je samen uitkomt, je bent nog een poosje sprakeloos, je wilt de film vooral niet gaan verpesten door er allerlei meningen op los te laten, jij kijkt elkaar alleen maar even aan, je knijpt in elkaars hand. 'Goed hè?' zeg je´, aldus Herman Koch.

Griet op de Beeck komt op woensdag 26 augustus van 20.15 tot ongeveer 22.00 uur naar de bibliotheek aan het Stadsplein. Toegangsprijs bedraagt € 12,50 en voor pashouders € 10,-. In de voorverkoopkorting € 1,- korting.

Kaarten zijn te koop in een van de Amstelland bibliotheken of op de website van de bibliotheek www.debibliotheekamstelland.nl

 Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Lezing Griet op de Beeck in Bibliotheek Amstelland

Kom hier dat ik u kus Aalsmeer, 14 augustus – Kom hier dat ik u kus is de nieuwste roman van Griet op de Beeck. Zij debuteerde als romanschrijfster in 2013 met Vele hemels boven de zevende. Op woensdag 26 augustus komt zij in bibliotheek Amstelveen Stadsplein vertellen over haar, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: