Fit & Fun D.A.G voor 55-plus bij KDO

Fit & Fun D.A.G voor 55-plus bij KDO


Geplaatst op: 17 augustus 2015

Heeft u altijd al willen bewegen, maar weet u niet goed wat u moet doen? Op 2 september organiseert de afdeling Dance Aerobics en Gym van sv KDO een open D.A.G voor iedereen boven de 55 jaar. Kom langs, doe mee en zie hoe leuk het is om gezellig samen te bewegen!

Sporten en bewegen is belangrijk, maar bovenal heel erg leuk! Elke woensdag en donderdag zijn er speciale lessen voor 55-plussers, zoals senior Fit en Fit-plus. Tijdens de lessen kan iedereen op zijn eigen niveau meedoen en naast bewegen, staat het sociale contact hoog in het vaandel. Op woensdag 2 september stelt KDO zijn les open voor iedere senior die vrijblijvend een keer mee wil doen.

Programma:
Om 9.00 uur wordt u ontvangen met een heerlijk kopje koffie of thee. Vervolgens wordt u welkom geheten en worden de les Senior fit en Fit-plus nader toegelicht. Van 9.30 uur tot 10.30 uur kunt u kennismaking met beide lessen en vragen stellen aan de docenten. Vergeet dus niet uw sportieve kleding aan te trekken, binnenschoenen mee te nemen en een handdoek in te pakken. Na afloop is er de mogelijkheid om iedereen te leren kennen en eventueel lid te worden van de vereniging.

Interesse?
Heeft u belangstelling om op 2 september vrijblijvend mee te doen met Fit & Fun D.A.G? Geef u op bij KDO via aerobics@kdo.nl of 0297-525548.
Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Fit & Fun D.A.G voor 55-plus bij KDO

Heeft u altijd al willen bewegen, maar weet u niet goed wat u moet doen? Op 2 september organiseert de afdeling Dance Aerobics en Gym van sv KDO een open D.A.G voor iedereen boven de 55 jaar. Kom langs, doe mee en zie hoe leuk het is om gezellig samen Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: