001 - Escaperoom aglemeen
Senioren gaan weer bowlen bij Stichting Spel en Sport De Ronde Venen

Senioren gaan weer bowlen bij Stichting Spel en Sport De Ronde Venen


Geplaatst op: 17 augustus 2015

In mei van dit jaar vierde de bowlinggroep van de Stichting Spel en Sport De Ronde Venen het twintig jarig jubileum. Op dinsdag 25 augustus a.s. gaat er weer een nieuw seizoen van start. De ruim zeventig mannen en vrouwen van de bowlinggroep spelen tot eind mei volgend jaar op dinsdagmiddag een onderlinge competitie. Ze hopen dat zich nieuwe deelnemers zullen melden, die het leuk vinden om een paar uurtjes te bewegen en te spelen en zich in de strijd om de prijzen willen mengen.

Er wordt gespeeld in twee groepen. Men kan er voor kiezen om van 13.00 tot 15.00 uur te spelen of van 15.00 tot 17.00 uur. Mannen en vrouwen spelen samen, ongeacht de sterkte van de spelers. Doorgaans speelt men met drie of vier mensen op een baan. Elke speler krijgt op basis van de prestatie een handicappercentage. Dat zorgt er voor dat de verschillen tussen de sterke spelers en de minder begenadigden worden verkleind.

Sociale contact
De onderlinge competitie voegt een extra spannend aspect toe aan het bowlen. Maar zeker zo belangrijk is het feit dat een paar uurtjes bowlen er toe bijdraagt dat men in beweging komt. En het feit dat men met anderen samen speelt is goed voor het sociale contact. Veel deelnemers zien hun bowlingmiddag dan ook als hun wekelijkse uitje. Bowlen kan men tot op hoge leeftijd.

Aanmelden
Er is nog plaats voor nieuwe leden. De groep werkt volgens het instuifprincipe. Men betaalt wanneer men komt spelen. De kosten bedragen slechts zeven euro per keer, voor de baanhuur en een kopje koffie of thee.

Belangstellenden zijn van harte welkom. Men kan zich vanaf 25 augustus a.s. op dinsdagmiddag melden bij het Bowlingcentrum aan de Ontspanningsweg in Mijdrecht (naast het Veenweidebad) en zich daar in laten schrijven. Indien gewenst wordt er voor begeleiding gezorgd om nieuwe deelnemers wegwijs te maken in de regels van het spel.

Men kan ook contact opnemen met voorzitter Gerard Monshouwer tel. 0297 287852.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Senioren gaan weer bowlen bij Stichting Spel en Sport De Ronde Venen

In mei van dit jaar vierde de bowlinggroep van de Stichting Spel en Sport De Ronde Venen het twintig jarig jubileum. Op dinsdag 25 augustus a.s. gaat er weer een nieuw seizoen van start. De ruim zeventig mannen en vrouwen van de bowlinggroep spelen tot eind mei volgend jaar op Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: