001 -Family
12 september kinderdisco in de Scheg in Uithoorn

12 september kinderdisco in de Scheg in Uithoorn


Geplaatst op: 17 augustus 2015

Al 15 jaar kunnen kinderen in Uithoorn naar de disco. Begonnen als Kids in de Mix, want locatie was de Mix Uithoorn. Vanaf 12 september wordt voor kinderen van 4 t/m 7 jaar de minidisco georganiseerd in de Scheg van 16.00 tot 17.30 uur elke 2e zaterdag van de maand. En vanaf 19.00 - 21.30 uur is er de kinderdisco in de Scheg voor kinderen van 8 t/m 12 jaar.

Kijk je even op facebook en like je 'kids in the mix uithoorn'? Dan blijf je op de hoogte van thema's, nieuws en kun je er flitsende foto's bekijken.

Een entree kaartje voor de minidisco of de kinderdisco is bij Jamin Zijdelwaard in de voorverkoop verkrijgbaar voor € 3,50. Ook aan de deur zijn er kaartjes te koop, maar: vol = vol.

Op 12 september is het thema Back to School. Er zijn special guests, fotoshoot, schminken (bij de minidisco) en glittertattoo's. Ook worden er lage horecaprijzen gehanteerd tijdens de mini en kinderdisco.

DJ Edwin van Happy Power is net als voorgaande jaren de DJ.

Zien wij jullie weer op de gezelligste en leukste disco van Uithoorn speciaal voor kids?


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

12 september kinderdisco in de Scheg in Uithoorn

Al 15 jaar kunnen kinderen in Uithoorn naar de disco. Begonnen als Kids in de Mix, want locatie was de Mix Uithoorn. Vanaf 12 september wordt voor kinderen van 4 t/m 7 jaar de minidisco georganiseerd in de Scheg van 16.00 tot 17.30 uur elke 2e zaterdag van de maand. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: