001 - Escaperoom aglemeen
So you think you can twirl bij VIOS?!

So you think you can twirl bij VIOS?!


Geplaatst op: 17 augustus 2015

Op vrijdag 4 september start ’s middags om 5 uur de gratis ShowKidz danceclass bij VIOS. Vanaf 4 jaar ben je welkom om tot de jaarwisseling elke week een uur lang de nieuwste dance- en twirlmoves te leren. Natuurlijk in het clubgebouw van VIOS aan de Windmolen in Mijdrecht.

Een paar weekjes dus nog en dan gaan Sanne van der Kroef en Marije Boone graag met jullie aan de slag om je de nieuwste dance- en twirlmoves te leren. Is “Vooruitgang Is Ons Streven” maar weer eens de trendsetter in de twirlwereld. En wil jij erbij zijn? Dat kan, want er is nog plek en het is helemaal gratis.
Meer weten? Neem dan contact op met Chantal van Ballegooij via showkidz@vios-mijdrecht.nl of telefoonnummer (0297) 27 28 62. So you think you can twirl? Yes you can!!!


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

So you think you can twirl bij VIOS?!

Op vrijdag 4 september start ’s middags om 5 uur de gratis ShowKidz danceclass bij VIOS. Vanaf 4 jaar ben je welkom om tot de jaarwisseling elke week een uur lang de nieuwste dance- en twirlmoves te leren. Natuurlijk in het clubgebouw van VIOS aan de Windmolen in Mijdrecht. Een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: