Wielerronde van Uithoorn op 6 september

Wielerronde van Uithoorn op 6 september


Geplaatst op: 17 augustus 2015

De wielerronde van Uithoorn wordt op zondag 6 september georganiseerd door UWTC in Thamerdal in Uithoorn. Het parcours (1160 meter) loopt over de Admiraal de Ruyterlaan, Thorbeckelaan, Prinses Christinalaan, Karel Doormanlaan, Prinses Christinalaan en Johan de Wittlaan. Start/finish is op de Admiraal de Ruyterlaan. Het parcours wordt van circa 8.00 uur tot circa 17.00 uur voor het verkeer afgesloten. Voor deze dag geldt in deze straten een parkeerverbod.

Om 10.00 uur bijten de veteranen 60+ de spits af en zij strijden om de Theo Oudshoorn memorial. UWTC heeft een aantal trouwe deelnemers in deze leeftijdscategorie en Guus Zantingh, Ben de Bruin en John Tromp hebben al mooie uitslagen gereden dit seizoen. Komt u ze ook aanmoedigen? Om 11.15 uur starten de veteranen 50+.

Hierna is het tijd voor de plaatselijke jeugd, want om 12.30 uur klinkt het startschot voor de Rabobank Dikke banden wedstrijd. De dikke bandenrace is een officiële fietswedstrijd voor alle jongens en meisjes van 7 tot 12 jaar, die geen wielerlicentie hebben bij de KNWU. Je mag eraan meedoen op je eigen fiets. Het maakt niet uit of je een gewone fiets, mountainbike of citybike hebt, als het maar geen racefiets is. Die heeft namelijk geen dikke banden! De Rabobank zorgt voor helmen voor de deelnemers. Heb je zelf een goede helm, dan mag je daar mee rijden. Kom je tijdig inschrijven (tussen 11.45 en 12.15 uur) in cafetaria de Bokkesprong op Prinses Christinalaan 125. Er wordt in 3 verschillende categorieën gereden:

Categorie 1: jongens en meisjes geboren in 2007 - 2008
Categorie 2: jongens en meisjes geboren in 2005 - 2006
Categorie 3: jongens en meisjes geboren in 2003 - 2004

De beste jongen en meisje per categorie mogen door naar de landelijke finale op 3 oktober in Berghem.

Om 13.30 uur mogen de nieuwelingen van start. Deze jongens van 15-16 jaar staan altijd garant voor spektakel. De UWTC leden Sven Nijhuis, Menno van Capel en Stijn Ruijter zullen zich zeker mengen in dit strijdgeweld. De dag wordt afgesloten met de sportklasse die om 15.00 uur start. UWTC lid Harry van Pierre zal u aanmoedigingen goed kunnen gebruiken.Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wielerronde van Uithoorn op 6 september

De wielerronde van Uithoorn wordt op zondag 6 september georganiseerd door UWTC in Thamerdal in Uithoorn. Het parcours (1160 meter) loopt over de Admiraal de Ruyterlaan, Thorbeckelaan, Prinses Christinalaan, Karel Doormanlaan, Prinses Christinalaan en Johan de Wittlaan. Start/finish is op de Admiraal de Ruyterlaan. Het parcours wordt van circa 8.00 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: