001 -Family
Foto's Marcel Bultman

Feest met Film aan de Plas


Geplaatst op: 17 augustus 2015

Lekker je weekend ingaan en een filmpje meepakken aan de Vinkeveense Plas? Dat kan. Morgen gaat openlucht cinema Film aan de Plas weer van start op Eiland 1. Vanaf 17:00 barst de festival vreugde los en is iedereen welkom om alvast van de sfeer te komen proeven. Deze editie van de Ronde Veense buitenbioscoop belooft bovendien extra feestelijk te worden want Film aan de Plas bestaat deze zomer maar liefst 5 jaar!

Bij een feestje hoort natuurlijk een verrassing en dus heeft de organisatie op de filmavond een kleine twist in petto. “Elk jaar is er een beetje geheimzinnigheid over de film die zal draaien, eigenlijk is de filmtitel pas bekend zodra het zonlicht uitgaat en de videoprojector aan. Dit jaar zal dat ander verlopen, aldus Lida Mühl van de organisatie. Wat er precies gaat gebeuren wil ze echter nog niet verklappen.

Wel weten we dat het altijd vrolijke filmfestival behalve film ook muzikale klanken, komisch theatervertoon en smakelijke kost en drank op het programma heeft staan. Het is dus extra leuk om al in de namiddag naar Eiland 1 te komen en het festival te bezoeken. Rol je picknick kleedje uit, relax en dompel jezelf onder in de ontspannen soulvolle sound van orgel en zang duo Bonjour Mon Ami. Of ‘bounce’ rustig mee met de funky beats van de 4 koppige hiphop band Traudes. Ondertussen zijn er de altijd praatgrage toiletjuffrouwen op de hoogte van elke roddel, een postbode die a la minute je liefdesbrief bezorgt , aardappelschillers en nog veel meer markante gekostumeerde figuren die je zeker aan het lachen zullen maken.

Trek gekregen? Rollende keuken Garbanza maakt vega liefhebbers blij met smeuïge broodjes humus. Voor een pittige Spaanse hap kun je terecht bij de Paelleman. Gezonde, maar watertandend lekkere pasta salades worden geserveerd door Le Chef. Een vette bek halen kan ook want er is dit jaar een heuse frietkot aanwezig die echte dikke Vlaamse frieten serveert. Prinselijk Proeven schenkt hete koffie en warme thee. Toe is er ijs van niemand anders dan de IJsbeer.

Mis het dus niet en kom ook genieten van een zomeravond film kijken aan de plas.
Heb je nog geen kaarten of een extra kaartje nodig? Op het moment van dit schrijven is het festival nog niet uitverkocht en zijn er nog kaartjes te koop via de website en voorverkoopadressen. Als er nog kaarten beschikbaar zijn kun je ook op de dag zelf op het festivalterrein kaarten kopen, check de website voor meer informatie!

Het Programma

17:00 Opening van het Festivalterrein.
17:00 – 20:30 Musique, Theatervertoon, Stukjes Eten en een Slok Drank
20:30 Bekendmaking van de Filmwedstrijd Winnaars
21:00 Licht uit! Projectie aan! De Film begint.
22:00 Pauze
22.30 Einde Film & Begin Borrel Tijd
00:00 Fin.

Foto's Marcel Bultman


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Feest met Film aan de Plas

Lekker je weekend ingaan en een filmpje meepakken aan de Vinkeveense Plas? Dat kan. Morgen gaat openlucht cinema Film aan de Plas weer van start op Eiland 1. Vanaf 17:00 barst de festival vreugde los en is iedereen welkom om alvast van de sfeer te komen proeven. Deze editie van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: