001 -Family
Sportpassie en Kangoeroe-ochtend bij VZOD

Sportpassie en Kangoeroe-ochtend bij VZOD


Geplaatst op: 18 augustus 2015

Zaterdag 29 augustus start het korfbalseizoen weer bij VZOD in Kudelstaart met thuiswedstrijden vanaf 9.00u ’s ochtends tot ca 15.00u ’s middags. Deze dag is er ook de mogelijkheid om een kijkje te nemen bij verschillende sportverenigingen in Aalsmeer en Kudelstaart georganiseerd via ‘Sportpassie’. Natuurlijk geldt dit ook voor de gezellige korfbalvereniging VZOD.

Tijdens de ochtend zijn er jeugdwedstrijden waar een kijkje bij kan worden genomen en in de middag zijn de senioren aan de beurt. Voor kinderen van ca 3 t/m 6 jaar wordt er een speciale spelletjesochtend georganiseerd met als thema ‘Dieren’. De ochtend begint om 10.30u en is om 12.00u afgelopen. Tijdens de ochtend maken de kinderen op spelende wijs kennis met de kindvriendelijke sport korfbal. De spelletjes hebben een ‘dierlijk karakter’ en alle kinderen kunnen zich helemaal uitleven!

Bent u nog op zoek naar een geschikte sport voor uw zoon of dochter of bent u nieuwsgierig wat korfbal nu precies is? Kom dan zaterdag 29 augustus naar het korfbalveld van christelijke korfbalvereniging VZOD aan de Wim Kandreef nr 2 in Kudelstaart! Voor meer informatie: kijk op vzod.nl.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Sportpassie en Kangoeroe-ochtend bij VZOD

Zaterdag 29 augustus start het korfbalseizoen weer bij VZOD in Kudelstaart met thuiswedstrijden vanaf 9.00u ’s ochtends tot ca 15.00u ’s middags. Deze dag is er ook de mogelijkheid om een kijkje te nemen bij verschillende sportverenigingen in Aalsmeer en Kudelstaart georganiseerd via ‘Sportpassie’. Natuurlijk geldt dit ook voor de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: