001 -Family
Muzikale voorkeur Jason Pijnaker op Radio Aalsmeer

Muzikale voorkeur Jason Pijnaker op Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 18 augustus 2015

AALSMEER – Radio Aalsmeer, de lokale omroep voor Aalsmeer, Kudelstaart en omgeving, zendt wekelijks aantrekkelijke radioprogramma’s uit. De maand september zal in het teken staan van de vele evenementen in Aalsmeer. Voor adverteerders een extra mogelijkheid zich te profileren en daarom heeft de omroep een speciale actie opgezet. Maar deze week zijn natuurlijk ook weer veel interessante programma’s te beluisteren.

Sportieve Let's go to the Disco!
Deze week zijn de scholen weer begonnen en de eerste schoolweek sluit je vrijdagavond gezellig af met ‘Let's go to the Disco’. Kim en Joey ontvangen deze week ook twee sportieve gasten van SportPassie, zij komen alles vertellen over het SportPassie weekend in augustus. Met welke sporten kan je allemaal kennismaken? Je hoort het vrijdag. Ook komt Ron naar de studio, hij is judo-leraar en heeft zijn eigen judoschool. Wat leer je allemaal met judo, voor wie is het? Tenslotte kondigen Kim en Joey ook een nieuwe rubriek aan, waarvoor zij op zoek zijn naar leuke klassen, verenigingen en vriendengroepen. En ze hebben ook een heel leuk nieuwtje! Nieuwsgierig? Stem dan vrijdag je radio af op Radio Aalsmeer.

Negentigste gast in ‘Door de Mangel’
Vorige week ontvingen Mylène en Elbert de eerste gast in het nieuwe seizoen van ‘Door de Mangel’. Afgelopen maandag was Coen Eveleens te gast en maakte hij de 90ste gast bekend. Op 24 augustus schuift zanger Jasper Schouten achter de microfoon. Coen wil van hem weten wat zijn volgende stap als zanger is, nadat hij de talentenshow ‘Stem van Novelle’ heeft gewonnen.

Laatste muzikale ‘Aalsmeer Politiek’
Tijdens het zomerreces verzorgt Sem van Hest iedere zaterdag een muzikaal politiek uurtje. Zaterdag de laatste aflevering, waarna de politici weer terugkeren van vakantie. A.s. zaterdag is het Jason Pijnaker die zijn muzikale voorkeur mag laten horen. In de vorige uitzendingen was vooral de gevestigde politieke orde aan het muzikale woord, deze laatste uitzending aandacht voor jong en aanstormend talent. Pijnaker is een fractieassistent van de VVD. Benieuwd naar zijn favoriete muziek? Luister dan zaterdag om 12.00 uur naar ‘Aalsmeer Politiek’.

Ons Tweede Thuis
Op donderdag 20 augustus valt er om 18.00 uur weer een nieuwe uitzending te beluisteren van ‘Halte Zwarteweg’. Te gast in het programma is dan Ilona Heemskerk van Stichting Ons Tweede Thuis. Zij is locatie verantwoordelijke op twee vestingen van de stichting in Amstelveen. Zij vertelt over haar werkzaamheden bij Ons Tweede Thuis en gaat verder in op het reilen en zeilen binnen de stichting. Dit alles aangevuld met leuke muziek en een column van Rinus!

Frequenties en terugluisteren
Radio Aalsmeer is de lokale omroep van Aalsmeer en omgeving. De omroep is te beluisteren via 105.9 FM in de ether, 99.0 FM op de kabel en via de livestream op de website: www.radioaalsmeer.nl. Elke avond en in het weekend overdag brengt Radio Aalsmeer informatieve en interessante programma’s. In de nacht en doordeweeks overdag kunt u genieten van fijne muziek. Uitzendingen zijn terug te beluisteren via de website. Volg Radio Aalsmeer ook op Twitter (@RadioAalsmeer) en Facebook (www.facebook.com/radioaalsmeer)


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Muzikale voorkeur Jason Pijnaker op Radio Aalsmeer

AALSMEER – Radio Aalsmeer, de lokale omroep voor Aalsmeer, Kudelstaart en omgeving, zendt wekelijks aantrekkelijke radioprogramma’s uit. De maand september zal in het teken staan van de vele evenementen in Aalsmeer. Voor adverteerders een extra mogelijkheid zich te profileren en daarom heeft de omroep een speciale actie opgezet. Maar deze Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: