001 -Family
Wat een prachtresultaten op de Bouwplaats Baambrugge

Wat een prachtresultaten op de Bouwplaats Baambrugge


Geplaatst op: 18 augustus 2015

Een groep kinderen uit Abcoude en Baambrugge kan na de vakantie verhaal doen over een mooie vakantieklus. In Baambrugge kwamen van maandag 10 tot vrijdag 14 augustus velen iedere dag bijeen om samen op allerlei manieren rond een Verhaal actief te zijn. Centraal daarbij stonden de Architect, de elektricien, de schilder en de timmerman, die allen in het nieuw aangeleerde lied voorkomen.

Dit ‘bouwvakkerslied’ werd ook ten gehore gebracht op zondag 16 augustus in de Dienst, met als thema: Ons leven is werk in uitvoering. Daarnaast werden daar liederen gezongen die al jaren met veel enthousiasme en met bijbehorende gebaren worden gezongen.

Op maandag zag de gymzaal van De Vijf Bogen er al vrolijk uit, want iedereen droeg een knalgele veiligheidshelm, als op een echte bouwplaats. Gaande de week groeide het aantal deelnemers. En dat was maar goed ook, want woensdag was er een koning die grote pech had: zijn kasteel was in elkaar gestort en de bouwvakkers hadden vakantie! Gelukkig waren er veel helpende handen. Aan de hand van de tekening en het bouwplan van de architect kon het kasteel worden herbouwd en stond deze weer te pronken in de tuin van het Dorpshuis. De koning beklom zijn zetel en bedankte voor alle inzet bij zijn grote werk, zijn huis waar iedereen welkom is.

Op vrijdag was er theater en ook daarin stond de koning centraal samen met de inmiddels bekende vier figuren uit de bouwwereld. Er werd kostelijk gelachen door zowel de kleinsten als de groten, die ook de hele ochtend mochten blijven. Het werkstukje die ochtend was heel speciaal: koekjes maken om te bakken voor de zondagdienst. De koekjes mochten ook ongebakken mee naar huis en dat werd door de meesten gedaan. Zo zal het in vele huizen lekker geroken hebben en een geslaagde Kinderbijbelweek zo onvergetelijk afgesloten zijn.

Hartelijke dank aan allen die zich voor en tijdens deze week als vrijwilliger hebben ingezet. Zo kon een week lang samenwerken aan Gods grote plan succes hebben. En daar mogen we onze Schepper dankbaar voor zijn.
Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wat een prachtresultaten op de Bouwplaats Baambrugge

Een groep kinderen uit Abcoude en Baambrugge kan na de vakantie verhaal doen over een mooie vakantieklus. In Baambrugge kwamen van maandag 10 tot vrijdag 14 augustus velen iedere dag bijeen om samen op allerlei manieren rond een Verhaal actief te zijn. Centraal daarbij stonden de Architect, de elektricien, de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: