001 -Family
Chr. Mannenkoor Immanuël start nieuw seizoen in Mijdrecht

Chr. Mannenkoor Immanuël start nieuw seizoen in Mijdrecht


Geplaatst op: 19 augustus 2015

Met in het achterhoofd deze zinspeling op het lied van Ramses Shaffy ,,Mens durf te leven,, start op 25 augustus het Chr Mannenkoor Immanuël het nieuwe seizoen met de repetities op de dinsdagavonden om 20 uur in de PKN kerk De Rank te Mijdrecht.

Het afgelopen voorjaar hebben de leden actief meegewerkt om de kwaliteit van het koor nog verder te verhogen. De uitdaging van deze stemmentest bracht aan het licht dat het met de stemmen wel goed zit. Dat we met zijn allen plezier in het zingen hebben was al lang duidelijk. Ook de andere activiteiten brengen de gezelligheid in het koor o.a. het jaarlijkse uitje, de lustrumvieringen in het buitenland ,de nieuwjaarsbijeenkomst. Maar lekker zingen en kwaliteit op de planken brengen blijft het streven van onze enthousiaste dirigent Jan Verhoef, het bestuur en de leden en dus zoeken we weer versterking van het koor. Niet dat we erom zitten te schreeuwen dat is bij ons uit de boze.
Wel is het ideaal om nu je stem te laten horen . Je bent van harte welkom op onze repetitieavonden en we maken het heel aantrekkelijk voor je. Je kunt evenals de huidige leden gebruik maken van de aangeboden zanglessen van een zangpedagoge onder het motto ,,Man durf te zingen,,
De concertagenda is wederom gevuld met tal van optredens waar met enthousiasme aan gewerkt wordt. Voor verdere informatie zie http://www.mannenkoor-Immanuel.nl


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Chr. Mannenkoor Immanuël start nieuw seizoen in Mijdrecht

Met in het achterhoofd deze zinspeling op het lied van Ramses Shaffy ,,Mens durf te leven,, start op 25 augustus het Chr Mannenkoor Immanuël het nieuwe seizoen met de repetities op de dinsdagavonden om 20 uur in de PKN kerk De Rank te Mijdrecht.Het afgelopen voorjaar hebben de leden actief … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: